astratex.ro
Lifestyle

HOROSCOP Vineri, 12 februarie. Zi furtunoasă pentru multe zodii. Racii, Gemenii și Fecioarele au probleme în cuplu. E haos în dragoste

februarie 12, 2016
Horoscop Elli.ro
bestkids.ro%20

Conjuncția Lunii cu Uranus predispune la schimbarea stilului de viață cu unul mai dinamic și mai neobișnuit. În același timp, favorizează o oarecare instabilitate în camin și sentimente datorită încercării fiecăruia de a-și impune personalitatea. Încercați să vă păstrați calmul, să păstrați măsura în tot ce faceți! Acestea sunt tendințele astrale generale ale zilei, conform eastrolog.ro

BERBEC

Începeți ziua hotărat să terminați o lucrare în casă.  Un bărbat mai în vârstă din familie vă ajută cu bani, dar încearcă să-și impună punctul de vedere. Dacă nu vă straduiți să evitați o ceartă, riscați să rupeți relațiile.  După-amiază primiți o veste bună de la o rudă apropiată.

TAUR

Puteți avea un succes deosebit la întâlnirile de afaceri. Sunt bine aspectate și relațiile cu familia și prietenii.  Dimineață întâlniți o persoană cu care nu v-ați văzut de mult timp. După-amiază vă ocupați de probleme familiale care nu suferă amânare. Vă recomandăm să țineți cont și de dorințele celor mici.

GEMENI

S-ar putea să aveți o mică neînțelegere cu partenerul de viață. Vă sfătuim să rezolvați această dispută cu blândețe.  Spre seară, o vizită la prieteni va poate readuce armonia în cuplu și bună dispoziție. Aveți grijă să nu dați ocazia unor scene de gelozie!

RAC

S-ar putea să fiți puțin confuz, din cauza problemelor sentimentale.  Nu va încăpățânați să va rezolvați singur toate problemele! Va sfătuim să acceptați ajutorul celor apropiați. Sfaturile unei rudenii va ajută să evitați o ceartă în familie.

LEU

Puteți avea succes la studii, în colaborări și în tranzacții financiare. Toate acestea vă pot aduce câștiguri importante. După-amiază sunteți nevoit să plecați într-o călătorie. Să nu va mirați dacă aveți parte de o scenă de gelozie!  Va sfătuim să nu luați nici o decizie în grabă.

FECIOARĂ

Dimineață nervozitatea vă poate pune într-o situație neplăcută. Riscați să declanșați o ceartă cu partenerul de viață sau cu o persoană mai în vârstă din familie.  Vă recomandăm să vă păstrați calmul și să vă concentrați asupra problemelor urgente. Odihniți-vă mai mult!

BALANȚĂ

În prima parte a zilei, aveți de alergat în stânga și în dreaptă. Sunteți indispus și să aveți tendința de a exagera. Nu fiți încăpățânat, dacă vreți să nu va certați cu persoană iubită! Va sfătuim să evitați activitățile stresante și să vă relaxați.

SCORPION

Începeți ziua plin de energie și entuziasm. Aveți grijă să nu depășiți anumite limite și să nu provocați discuții în contradictoriu cu colegii! După-amiază s-ar putea să aveți o problemă sentimentală neașteptată. Va recomandăm să acordați mai multă atenție partenerului de viață.

SĂGETĂTOR

Aveți ocazia să obțineți cu ușurință câștiguri mărunte, dar va sfătuim să fiți prudent și să evitați speculatiile.  După-amiază s-ar putea să aveți o dispută cu partenerul de viață, dacă refuzați să mergeți în vizită la o rudă. Nu va neglijați prietenii și rudele apropiate!

CAPRICORN

Vă puteți ocupa de probleme financiare. Aveți șanse să redresați bugetul familiei. Dacă vi se propune o colaborare, ar fi bine să nu refuzați. Va recomandăm să va consultați și cu partenerul de viață.

VĂRSĂTOR

Aveți multe de rezolvat, așa că vă sfătuim să vă stabiliți clar prioritățile. Dimineață sunteți nevoit să faceți cheltuieli neprevăzute, dar necesare. S-ar putea să vă ocupați de o problemă urgență a unei persoane dragi din familie.

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline