orange.ro
Lifestyle

Horoscop săptămânal: Uite ce te așteaptă în această săptămână, în funcție de zodie!

mai 6, 2016
Horoscop-saptamanal
zenda.ro

Săptămâna aceasta este una plină de încercări pentru toate zodiile. Sunt provocări peste care trebuie să trecem, proiecte noi care ne bat la ușă și întâlniri supriză cu persoane pe care nu le-am mai văzut demult. Iată ce ne rezervă astrele în acest început de mai. 

Berbec

Aproprie-te de prietenii tăi, vei avea nevoie cu siguranță de asta în această săptămână. Luni și marți va fi nevoie să îți folosești charm-ul din plin. Pe miercuri și joi, gândurile te acaparează și te fac să te pierzi în ele. Din păcate, nu sunt din cele mai vesele. Vineri să sâmbătă, începi să devii mai optimist și să cauți ceva aventură. Duminică, ai încredere în abilitățile tale, o să vezi de ce.

Taur

Ești predispus să faci ceva nebunesc pe luni, și când vine vorba de iubire, cam asta e soluția, dacă vrei să impresionezi pe cineva sau să reaprinzi flacăra. Marți, miercuri, joi, încearcă să stai puțin cu tine și să vezi cum te poți echilibra eficient, mai ales după ultima perioadă. Fă ce îți place, ce te face să te simți bine sau te face să te simți atractiv. Lucrează foarte mult la această latură și vei vedea rezultatele. Pe vineri, cineva apare în calea ta pentru a te provoca. Sâmbăta apare o întâlnire romantică, la fel ca și duminică dimineața. Înțelegi voi.

Gemeni

Orice săptămână ar trebui să înceapă așa! Ești plin de energie și entuziasm pe luni și marți și ai atât de mult charm, încât îi poți insira și pe ceilalți, oriunde ai fi. Așteaptă-te ca lururile să meargă puțin mai încet pe miercuri și joi, vei fi mai înclinat către analiză decât către acțiune. Introspecția te va ajuta vineri și sâmbătă, când poți pune toate ideile tale mărețe în practică. Pe duminică, relaxează-te și folosește flexibilitatea nativă pentru a te adapta situațiilor.

Rac

Ferește-te de necazuri la începutul săptămânii. Luni și marți se prevăd mici conflicte, dar empatia te poate ajuta să le soluționezi. Miercuri și joi emoțiile sunt la cote înalte, ceea ce poate transfoma relația în care ești sau poate atrage una nouă. Mare atenție, că pot aduce și necazuri, ai grijă cât cheltui în această săptămână!  Vineri și sâmbătă vei fi super sensibil, așa că acordă-ți timp cu tine, în liniște. Duminică, găsește o soluție plină de creativitate pentru o provocare ce te așteaptă.

Leu

Toată lumea e de partea ta în această săptămână. Și cum ar putea să nu fie? Tu ai toate răspunsurile la toate întrebările. Bucură-te de popularitatea pe care ți-o conferă zilele acestea. Pe Miercuri și joi, vei devin mai tăcut, odată cu introspecția care pune stăpânire pe tine. Îți vei reveni pe weekend, când sunt pregătite aplauze pentru tine. Duminică, ajută-te pe tine sau ajută-i pe cei din jurul tău.

Fecioară

Ai mare grijă de finanțele tale. Luni și marți sunt zile în care nu este recomandat să faci cumpărături din impuls, dar sunt zile minunate pentru manifestarea exuberanței și spontaneității. Miercuri și joi, ai grijă de intelectul tău, căutând discuții care să te stimuleze și să îți satisfacă curiozitatea. Vineri și sâmbătă, nu te avânta cu capul înainte, o să regreți. Duminica e pentru relaxare, ai muncit mult și ai nevoie de o pauză.

Balanță

Cine poate rezista zâmbetului tău? Nimeni, cel puțin nu la începutul acestei săptămâni, când atractivitatea este cuvântul care te definește. Mare atenție la finanțte, care se pot decima pe miercuri-joi. Vineri și sâmbătă vei fi plin de tine, dar într-un sens bun! Ai multe de zis și vei fi înconjurat de oameni care vor să audă ce ai de zis. Duminica trebuie să te odihnești, pentru a-ți încărca bateriile.

Scorpion

Săptămâna nu începe în note prea optimiste pentru tine. Mintea și sufletul nu se pun deloc de acord luni și marți, iar asta te forțează să stai puțin pe loc. Mai gândește lucrurile și revino asupra lor pe miercuri sau joi, când toate astrele îți surâd. Vei fi plin de energie și charismatic pentru tot ce mișcă în jurul tău. Vineri și sâmbătă vei fi puțin surprins. Cineva foarte convingător vrea să te includă în planul lui, lasă instinctele să te ghideze. Începe ceva nou la final de săptămână.

Săgetător

Se pare că toată lumea te iubește această săptămână. Prietenii și admiratorii se vor alinia în fața ta luni și marți, așa că este un moment bun pentru a-ți face dorințele cunoscute. Audiența ta va fi cu urechile ciulite. Miercuri și joi, totul se va transforma în rușine și timiditate, așa că este timpul să faci ceva pentru a te încărca de energie bună. Până vineri, îți vei reveni, la fix pentru weekend. Duminică, alege să faci ceva original.

Capricorn

Ambiția de care ai dat dovadă în ultima perioadă își arată roadele acum. Luni și marți sunt zile excelente pentru a începe proiecte noi și pentru a face ca lucrurile să se întâmple. Miercuri și joi îți vor oferi timp pentru a re-analiza situația în care ești, contează pe prieteni pentru asta. Vineri și sâmbătă, rămâi disciplinat și detașat. Duminică, ai toate șansele să realizezi orice vrei.

Vărsător

Îți vei lărgi rețeaua de cunoștințe la începutul acestei săptămâni, în special luni și marți. Miercuri și joi vor veni întrebările peste tine, legate în special de partea profesională. Pe final de săptămână, ceilalți se vor baza pe tine că vei lua frâiele în mâini. O ieșire cu prietenii este perfectă pentru a încheia săptămâna.

Pești

Ai grijă la conflictele ce pot apărea din senin. Luni și marți prietenii sunt de partea ta și există posibilitatea ca vechii parteneri să vrea să fie incluși în planurile tale. Nu îți fie teamă să arunci ce e vechi din viața ta. Fii atent miecuri și joi la toți cei care încearcă să profite de pe urma ta. Astrele te vor ajuta să iei deciziile cele mai bune.

 

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline