orange.ro
Lifestyle

HOROSCOP Sâmbătă, 13 februarie. Cele mai norocoase zodii de astăzi

februarie 13, 2016
horoscop elli.ro
zenda.ro

Cuadratură Venus-Luna predispune la contestarea relațiilor existențe, la conflicte sociale și sentimentale. De asemenea, favorizează emoțiile puternice.  Că să treceți cu bine peste aceste momente, va sfătuim să adoptați o atitudine rezervată.  Acestea sunt tendințele astrale generale ale zilei. Pentru a cîți previziunile astrologice ale unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei din meniul horoscopului zilnic de mai jos, scrie eastrolog.ro

BERBEC

Aveți ocazia să rezolvați o problemă sentimentală, cu ajutorul unei rude mai în vârstă. Pentru această, trebuie să aveți încredere și să va temperați orgoliul.  După-amiază s-ar putea să aflați că o cunoștință s-a îmbolnăvit și să fiți nevoit să va schimbați programul.

TAUR

Vă indispune un eșec în afaceri sau o colaborare care se încheie prost. În ultima vreme, aveți impresia că nu vă reușește nimic și că toate vă sunt potrivnice. Nu mai fiți atât de pesimist! Ar fi bine să va relaxați mai mult.

GEMENI

Nici nu ați terminat bine o lucrare importantă și deja va gândiți să începeți altă, spre nemulțumirea întregii familii.  Va sfătuim să nu exagerați cu muncă. Acordați-le mai multă atenție celor apropiați! Ar fi bine să recuperați orele de somn pe care le-ați pierdut în ultima vreme.

RAC

Nu aveți o clipă de răgaz, dar reușiți să terminați tot ce v-ați propus, grație unor idei originale. Va sfătuim profitați de această conjunctură favorabilă, dar cu măsură. Nu neglijați odihnă! Persoană iubită va apreciază inițiativele și va susține. Va sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu cu rudele.

LEU

Cei din jur va apreciază seriozitatea și va cer sfatul. Este o zi bună pentru a legă noi prietenii. Ar fi bine să profitați de această perioadă, în care aveți un randament deosebit. Va sfătuim să nu neglijați persoană iubită.

FECIOARĂ

Dimineață plecați într-o călătorie în interes personal, care va apropie mai mult de persoană iubită. Pe drum, faceți cunoștință cu o persoană dispusă să va dea sfaturi pentru afaceri.  Aveți grijă să nu faceți nici o promisiune dacă nu sunteți sigur că va puteți ține de cuvânt!  Vă sfătuim să nu uitați de odihnă.

BALANȚĂ

Aveți succes în toate activitățile legate de cămin și va înțelegeți foarte bine cu familia.  Sunteți bine dispus și comunicați cu mare ușurință. Puteți rezolvă chiar probleme ale celor din jur. Vă sfătuim să nu neglijați sfaturile unei femei.

SCORPION

Este posibil că persoană iubită va facă un cadou deosebit, cu care va impresionează.  După-amiază trebuie să luați o decizie importantă în ceea ce privește relațiile sentimentale. Va recomandăm să va ascultați intuiția. S-ar putea că prietenii să vă invite într-o excursie.

SĂGETĂTOR

Recunoașteți că va preocupă excesiv propria persoană! Vă sfătuim să acordați mai multă atenție relațiilor sentimentale.  Ar fi bine să amânați activitățile importante pentru altădată. V-ar prinde bine o ieșire împreună cu persoană iubită. Vă sfătuim să nu vă stresați din cauza carierei mai mult decât este cazul.

CAPRICORN

Muncă din ultima perioadă începe să își arate roadele. Aveți satisfacții pe plan social și financiar. Vă puteți asigura succesul în continuare prin rigurozitatea și seriozitatea care vă caracterizează. Vă recomandăm să fiți mai prudent în relațiile sentimentale. Acordați mai multă atenție problemelor persoanei iubite!

VĂRSĂTOR

Sunteți hotărât să vă asumați noi responsabilități. Conjunctură este favorabilă activităților intelectuale. Aveți ocazia să vă afirmați. Cei din jur și în special o persoană de sex opus nu pot să nu vă remarce farmecul. Vă sfătuim să fiți prudent.

PEȘTI

Sunt favorizate relațiile cu prietenii și cu rudele. Dimineață, vă întâlniți cu o persoană pe care o apreciați și cu care nu v-ați văzut de multă vreme. Puteți să rezolvați probleme familiale îndelung amânate. Vă recomandăm să țineți seamă de sfaturile celor cu experiență.

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline