orange.ro
Lifestyle

Horoscop, miercuri, 17 aprilie. Berbecii și Taurii își rezolvă o problemă importantă. Capricornii primesc cadouri. Se anunță o zi cu multe surprize

februarie 17, 2016
horoscop elli.ro
zenda.ro

 Trigonul Soarelui cu Luna conferă emoții puternice și o sensibilitate sporită, în special la ideile umaniste. În plan personal, se manifestă o dorință mai intensă de schimbare. Acestea sunt tendințele astrale generale ale zilei.


  BERBEC  

Aveți o capacitate de comunicare foarte bună și rezolvați mai ușor toate problemele. Aveți succes în societate și în toate activitățile legate de cămin. Puteți face planuri de viitor, pentru că aveți idei excelente, pe care vi le apreciază atât partenerul de viață, cât și partenerii de afaceri. Va recomandăm să ascultați sfaturile unei persoane cu mai multă experiență.

 TAUR

Puteți rezolvă o problemă financiară care va frământă de multă vreme. S-ar putea că dimineață să vi se propună o colaborare. Este momentul să va consolidați relațiile de prietenie și de afaceri. Profitați de această conjunctură favorabilă!

 GEMENI

Este o zi destul de dificilă, în care aveți multe de rezolvat. Principală problemă s-ar putea să fie de natură financiară, dar va sfătuim să nu va faceți griji. Sunteți hotărât și plin de energie, așa că reușiți să faceți față tuturor activităților. Evitați speculatiile financiare!

 RAC

Dimineață sunteți hotărât să faceți câteva schimbări în cămin, dar nu sunteți sigur că partenerul de viață va fi de acord. Stabiliți-va clar prioritățile și v-ați asigurat succesul! Va sfătuim să nu va susțineți opiniile cu încăpățânare. Țineți cont și de părerile celorlalți!

LEU

Aveți șanse de reușită în orice domeniu, mai ales la examene. Relațiile sentimentale merg bine, dar va recomandăm să fiți mai atent la problemele partenerului de viață.

 FECIOARĂ

Un prieten va da de gândit, sfătuindu-vă să vă temperați dorință de a câștiga bani cu orice preț. Încercați să vedeți și alte interese decât cele de natură materială! Va sfătuim să acordați mai mult timp studiului și relațiilor parteneriale.

 BALANTĂ

Simțul practic și dorință de schimbare va ajută să intrați în afaceri. S-ar putea că un prieten să va propună o colaborare aparent profitabilă. Nu va grăbiți să promiteți nimic! Va sfătuim să va consultați și cu partenerul de viață.

 SCORPION

S-ar putea să începeți o nouă etapă, mai ales în plan social sau sentimental. Nu este exclus să demarați o afacere. Sunteți comunicativ și puteți avea succes în călătorii. Va sfătuim să fiți atent la cheltuieli.

 SĂGETĂTOR

Zi prielnică pentru ieșiri cu prietenii. Aveți posibilitatea să rezolvați ușor probleme familiale. Vi se conturează un plan de afaceri la care va gândiți de multă vreme. Dacă mai aveți dubii, va sfătuim să apelați la o persoană mai în vârstă.

 CAPRICORN

Partenerul de viață va impresionează cu un cadou la care nu va așteptați. Spre seară, va simțiți bine împreună, la o ieșire cu prietenii. Va sfătuim să va asculati intuiția, pentru a luă o decizie corectă la serviciu. Încercați să va faceți timp și pentru o persoană mai în vârstă din familie!

 VĂRSĂTOR

Partenerul de viață va impresionează cu un cadou la care nu va așteptați. Spre seară, va simțiți bine împreună, la o ieșire cu prietenii. Va sfătuim să va asculati intuiția, pentru a luă o decizie corectă la serviciu. Încercați să va faceți timp și pentru o persoană mai în vârstă din familie!

 PEȘTI

Intenționați să va implicați mai mult în treburile casei, iar partenerul de viață este încântat. Relațiile cu cei din jur sunt foarte bune și puteți să încheiați contracte sau să semnați documente oficiale. Nu uitați să va consultați cu partenerul de viață în problemele importante!

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline