astratex.ro
Lifestyle

Horoscop, marți, 16 februarie. Zodii predispuse la accidente de circulație, crize de nervi și probleme de sănătate

februarie 15, 2016
zodii elli.ro
bestkids.ro%20

Trigonul Soarelui cu Luna conferă emoții puternice și o sensibilitate sporită, în special la ideile umaniste.  În plan personal, se manifestă o dorință mai intensă de schimbare, scrie eastrolog.ro.

 BERBEC

S-ar putea să va confruntați cu probleme financiare. Va sfătuim să fiți mai optimist. Dacă sunteți prea încordat, riscați să va compromiteți relațiile sociale. Nu este o zi bună pentru examene și călătorii. După-amiază petreceți momente plăcute alături de persoană iubită.

 TAUR

Dimineață s-ar putea să va loviți de o serie întreagă de dificultăți și să aveți impresia că munciți degeaba. Cei din jur sunt dispuși să vă ajute. Partenerul de viață va susține. După-amiază, sunt șanse să rezolvați împreună o problemă arzătoare.
 GEMENI

Este posibil să renunțați o călătorie, din cauza sănătății. Sunteți predispus la mici probleme digestive, care se pot rezolvă rapid, cu un regim adecvat. Se pare că că relațiile cu partenerul de viață sunt tensionate din cauza unei rude care încearcă să se bage între voi. Încercați să rezolvați totul cu calm!

RAC

V-ați propus să începeți o activitate nouă, dar sunteți prea nerăbdător. Din cauza agitației, riscați să pierdeți timp prețios. Va sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu cu colegii. Concentrați-va asupra problemelor urgente! Astăzi sunt favorizate relațiile cu persoanele mai tinere.

LEU

Va recomandăm să fiți atent la serviciu și cu partenerii de afaceri, pentru că s-ar putea să aveți probleme de comunicare.Nu este cazul să va îngrijorați din cauza dificultăților financiare de moment. Va ajută o persoană mai în vârstă din familie. După-amiază este posibil să primiți o veste proastă de la o rudă din altă localitate.

 FECIOARĂ

Treceți printr-o perioadă dificilă, din cauza neînțelegerilor cu un partener de afaceri. Va recomandăm să va păstrați calmul și să apelați la ajutorul unui prieten. Că să depășiți toate obstacolele, este indicat să aveți răbdare și să nu fiți impulsiv.

BALANȚA

Este posibil să aveți un eșec în afaceri și să fiți dezamăgit. Va sfătuim să nu va întristați, pentru că vor apărea și alte oportunități. S-ar putea să va loviți de mai multe obstacole, din cauza unor probleme de comunicare. Va recomandăm să fiți mai răbdător și să evitați speculatiile.

 SCORPION

S-ar putea că un prieten de familie să va propună o colaborare. Va sfătuim să o acceptați, chiar dacă nu sunteți prea încântat de câștig. Consultați-va și cu partenerul de viață! Ar fi bine să va odihniți mai mult.

 SĂGETĂTOR

Dimineață resimtitit o stare de confuzie care va poate face să întârziați lucrările de serviciu. Nu provocați discuții aprinse cu șefii! Totul va reveni la normal și veți recupera terenul pierdut. Spre seară, va regăsiți bună dispoziție într-o vizită la prieteni.

 CAPRICORN

S-ar putea să plecați într-o delegație în care puteți avea mari satisfacții profesionale. Va sfătuim să aveți grijă de bagaje, că să nu pierdeți ceva important. Relațiile cu colegii sunt excelente. Din punct de vedere financiar, nu aveți nici o problemă. Va sfătuim să fiți  atent cu partenerul de .

  VĂRSĂTOR

Se anunța o zi încărcată, așa că va sfătuim să va stabiliți clar lista de priorități.  După-amiază este posibil să va schimbați programul și să va ocupați de problemele partenerului de viață. Sunteți nevoit să cheltuiți o sumă importantă pentru a repară ceva în casă. Va sfătuim să nu va enervați.
  PEȘTI

La serviciu, sunteți predispus  faceți greșeli din  cărora acumulați întârzieri.  sfătuim  nu  agitați   acceptați ajutorul colegilor.Ieșiți  lume! Aveți șanse  întâlniți persoane care v-ar   mult  viitor. Vă sfătuim   menajați, altfel riscați   surmenați.

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline