astratex.ro
Lifestyle

Horoscop, luni, 15 februarie. Se anunță multe probleme de sănătate: Există riscul de atac cerebral și infarct

februarie 15, 2016
zodiac elli.ro
bestkids.ro%20

Cuadratură Soarelui cu Luna poate aduce agitație, nervozitate, predispune la tot felul de pericole. Este recomandabil să va păstrați calmul. Avertizat fiind, va puteți controla mai bine. Acestea sunt tendințele astrale generale ale zilei.


 BERBEC

Încercați să nu vă asumați riscuri! Nervozitatea va poate crea mari probleme. Evitați să conduceți mașină! Sunteți predispus la accidente. Nu este momentul să provocați discuții în contradictoriu.

TAUR

Aveți o zi foarte încărcată, cu multe probleme de rezolvat. Dimineață sunteți puțin agitat și încercați să rezolvați mai multe treburi deodată. Vă sfătuim să va faceți un plan detaliat și să acceptați ajutorul familiei.  Spre seară, va liniștiți și simțiți nevoia să va întâlniți cu prietenii.

 GEMENI

Din cauza stresului, sunteți predispus la probleme de sănătate sau chiar accidente. Vă recomandăm să nu faceți eforturi fizice sau intelectuale deosebite. Ar fi bine să evitați călătoriile lungi și petrecerile, pentru că sunteți destul de obosit. Nu va lăsați enervat de lucruri mărunte!

 RAC

Dimineață s-ar putea că un coleg să va dea o veste care va tulbură. Vă sfătuim să nu va exteriorizati, că să nu le transmiteți și celor din jur starea de nervozitate. Menajați-va sănătatea și evitați eforturile intense, că să evitați riscul unui accident cerebral sau a unui infarct.

 LEU

Se întrevede o zi foarte agitată. Dimineață sunteți nevoit să îi spuneți unui prieten care va vizitează că nu aveți timp de el. Vă pregătiți pentru o călătorie și va enervați pe măsură ce constatați câte lucruri va lipsesc. Nu uitați că la nervi se iau cele mai proaste decizii!

 FECIOARĂ

Dimineață sunteți obosit și nervos, după un drum lung. Ar fi bine să va stăpâniți și să evitați discuțiile în contradictoriu, pentru că riscați să declanșați un conflict. Vă recomandăm să nu mergeți în vizite, chiar dacă partenerul de viață insistă. Odihniți-va și recuperați orele de somn pierdute!

 BALANTĂ

Nu aveți răbdare să va analizați proiectele și va grăbiți să le puneți în practică. Vă recomandăm să nu va ambiționați să va rezolvați singur toate problemele. Ar fi bine să acceptați ajutorul prietenilor. O persoană mai în vârstă va oferă sfaturi utile pentru a aplana un conflict.

 SCORPION

Oboseală acumulată va face să fiți foarte agitat. Ar trebui să va odihniți mai mult. Fiți foarte prudent, pentru că există riscul să fiți implicat într-un accident de circulație! S-ar putea să izbucnesca o ceartă cu o persoană mai în vârstă din familie.

 SĂGETĂTOR

Dimineață plecați într-o călătorie foarte importantă, din care este posibil să va întoarceți cu o mare sumă de bani. Pe drum, vi se propune să va asociați într-o afacere. Vă sfătuim să evitați discuțiile pe un ton ridicat și să nu va susțineți opiniile cu încăpățânare. Ar fi bine să va abțineți de la speculații.

 CAPRICORN

Începeți ziua foarte agitat, alergând după un împrumut urgent. Va recomandăm să va păstrați calmul, pentru că sunteți predispus la accidente cerebrale sau infarct. Aveți răbdare! După-amiază, ajutorul va veni de la cineva apropiat. Puteți să va bazați pe intuiția partenerului de viață.

 VĂRSĂTOR

Vă simțiți excelent, sunteți relaxat și nimic nu va poate tulbură. Mai mult, reușiți să calmați o persoană foarte agitată. S-ar putea că partenerul de viață să va reproșeze că sunteți indiferent și că nu va ocupați îndeajuns de problemele familiei. Spre seară, asistați la o întâmplare neplăcută, care va pune pe gânduri.

 PEȘTI

Un prieten va propune să plecați într-o excursie, dar faptul că nu aveți bani va face să fiți irascibil și  căutați  cu lumânarea. Nu căutați nod   persoanei iubite!  recomandăm  fiți atent la volan.  riscul unui accident de circulație.

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline