orange.ro
Lifestyle

HOROSCOP, joi, 18 februarie. O zi agitată. Vezi ce spune zodia ta

februarie 18, 2016
horoscop elli.ro
zenda.ro

 Trigonul Luna-Neptun energizează viață artistică și sentimentală.  Este momentul să va puneți în valoare talentele și aveți ocazia să trăiți la intensitate mai mare viață sentimentală.  Acestea sunt tendințele astrale generale ale zilei, conform eastrolog.ro.

 BERBEC

S-ar putea să aveți parte de o zi dificilă, cu numeroase probleme de rezolvat la locul de muncă și acasă.  Aveți idei originale și valoroase, care va sunt de mare ajutor pe plan profesional. În privință relațiilor parteneriale, va recomandăm să dați dovadă de diplomație.

 TAUR

Aveți ocazia să faceți schimbări importante în viață dumneavoastră, mai ales pe plan sentimental.  Relațiile cu partenerii de afaceri sunt favorizate. În partea a două a zilei, intrați în legătură cu persoane importante.  Va recomandăm să evitați speculatiile de orice fel și să țineți cont de sfaturile partenerului de viață.

GEMENI

Puteți investi cu încredere în afaceri, pentru că parcurgeți o perioadă favorabilă, în care faceți alegeri inspirate. Puteți rezolvă probleme financiare foarte dificile.  În partea a două a zilei, va simțiți excelent la o petrecere cu prietenii. Vă sfătuim să fiți ponderat.

 RAC

După o perioadă de dezamăgiri pe plan sentimental și în relațiile sociale, puteți spune că ghinionul s-a terminat pentru dumneavoastră.  Pe plan profesional, acum aveți ocazia să va afirmați la justă dumneavoastră valoare.

 LEU

Este o zi favorabilă negocierilor și comunicării.  În cursul dimineții sunteți nevoit să plecați într-o călătorie în interesul familiei.  Cu toate că întâmpinați dificultăți, reușiți să finalizați o lucrare importantă, în care ați investit mult timp și bani.  Nu va angajați în discuții în contradictoriu cu o rudă mai în vârstă!

 FECIOARĂ

Reușiți, în sfârșit, să rezolvați o problemă financiară. Este o zi favorabilă afacerilor și aveți ocazia să finalizați lucrări începute cu mai mult timp în urmă.  De asemenea, este un moment bun pentru a va ocupă de problemele persoanelor mai în vârstă din familie. Aveți grijă să va respectați promisiunile!

 BALANTĂ

În prima parte a zilei, aveți contacte cu persoane importante, care contribuie la reușită unei afaceri.  Muncă depusă în ultima perioadă începe să dea roade pe plan financiar și duce și la îmbunătățirea relațiilor cu partenerii de afaceri.  Acordați mai multă atenție membrilor mai tineri ai familiei!

SCORPION

Aveți ocazia să mergeți într-o excursie cu prietenii. Ar fi bine să nu va eschivați.  Nu va mai gândiți la cheltuielile pe care le presupune excursia! Meritați să va relaxați și aveți nevoie de odihnă.

 SĂGETĂTOR

Aveți idei bune, care merită să fie puse în practică. Pentru a realiză ceea ce v-ați propus, trebuie să depuneți eforturi susținute și să acceptați ajutorul prietenilor.  Relațiile sentimentale sunt armonioase.

 CAPRICORN

Reușiți să rezolvați o problemă sentimentală. Relațiile cu persoană iubită sunt excelente și aveți mari șanse de reușită în tot ce v-ați propus să faceți împreună.  Este o zi prielnică proiectelor de viitor și contactelor serioase cu persoane importante.

 VĂRSĂTOR

Aveți capacitatea de a va adapta cu ușurință unor situații noi și să luați rapid decizii inspirate.  Va puteți ocupă de probleme serioase de afaceri sau ale familiei.  Ar fi bine să acordați mai multă atenție partenerului de viață.

PEȘTI

Aveți ocazia să va dovediți talentul și creativitatea. Puteți să va bazați pe intuiție.  Petreceți după-amiază alături de partenerul de viață și de persoanele mai tinere din familie. Nu faceți promisiuni pe căr

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline