astratex.ro
Lifestyle

Horoscop, duminică, 14 februarie. Ce zodii au noroc în dragoste și ce surprize vă așteaptă de Ziua Îndrăgostiților

februarie 14, 2016
horoscop elli.ro
bestkids.ro%20

 Trigonul Lunii cu Pluton poate genera idei noi cu privire la viață socială. Este de așteptat că femeilor să li se acorde mai multă atenție.  În general, se poate observă un comportament mai civilizat și mai manierat, chiar cu un iz de romantism.  Acestea sunt tendințele astrale generale ale zilei, conform astrologului Firicel Ciarnau, eastrolog.ro.

BERBEC

Dacă vi se oferă ocazia să plecați într-o excursie împreună cu persoană iubită, ar fi bine să nu stați mult pe gânduri. Oricum, ar fi bine să faceți ceva pentru relațiile sentimentale. Vă sfătuim să nu va ocupați astăzi de afaceri, pentru că s-ar putea să va loviți de lipsă de corectitudine a partenerilor. Puteți să va bazați pe intuiție.

TAUR

Aveți o mare putere de convingere și relațiile cu cei din jur sunt excelente. Puteți să negociați contracte sau să semnați acte oficiale. Vă recomandăm să aveți răbdare și să nu încercați să obțineți câștiguri imediate. Fiți atent cum discutați cu o femeie și nu faceți glume riscante!

GEMENI

Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Aveți șanse să rezolvați o problemă de familie. Sunteți entuziast și doriți să începeți o lucrare planificată mai demult. Dacă întâmpinați dificultăți, va sfătuim să apelați la o persoană mai în vârstă.

RAC

Nu aveți o clipă de răgaz, dar reușiți să terminați tot ce v-ați propus, grație unor idei originale. Va sfătuim profitați de această conjunctură favorabilă, dar cu măsură. Nu neglijați odihnă! Persoană iubită va apreciază inițiativele și va susține. Va sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu cu rudele.

LEU

Cei din jur vă apreciază seriozitatea și vă cer sfatul. Este o zi bună pentru a legă noi prietenii. Ar fi bine să profitați de această perioadă, în care aveți un randament deosebit. Va sfătuim să nu neglijați persoană iubită.

FECIOARĂ

Dimineață plecați într-o călătorie în interes personal, care va apropie mai mult de persoană iubită. Pe drum, faceți cunoștință cu o persoană dispusă să va dea sfaturi pentru afaceri. Aveți grijă să nu faceți nici o promisiune dacă nu sunteți sigur că va puteți ține de cuvânt! Va sfătuim să nu uitați de odihnă.

BALANȚĂ

Aveți succes în toate activitățile legate de cămin și va înțelegeți foarte bine cu familia. Sunteți bine dispus și comunicați cu mare ușurință. Puteți rezolvă chiar probleme ale celor din jur. Vă sfătuim să nu neglijați sfaturile unei femei.

SCORPION

Este posibil că persoană iubită va facă un cadou deosebit, cu care va impresionează. După-amiază trebuie să luați o decizie importantă în ceea ce privește relațiile sentimentale. Va recomandăm să va ascultați intuiția. S-ar putea că prietenii să va invite într-o excursie.

SĂGETĂTOR

Recunoașteți că va preocupa excesiv propria persoană! Va sfătuim să acordați mai multă atenție relațiilor sentimentale. Ar fi bine să amânați activitățile importante pentru altă data. V-ar prinde bine o ieșire împreună cu persoană iubită.  Vă sfătuim să nu va stresați din cauza carierei mai mult decât este cazul.

CAPRICORN

Muncă din ultima perioadă începe să își arate roadele. Aveți satisfacții pe plan social și financiar. Vă puteți asigură succesul în continuare prin rigurozitatea și seriozitatea care va caracterizează. Vă recomandăm să fiți mai prudent în relațiile sentimentale. Acordați mai multă atenție problemelor persoanei iubite!

VĂRSĂTOR

Sunteți hotărât să va asumați noi responsabilități. Conjunctură este favorabilă activităților intelectuale. Aveți ocazia să va afirmați. Cei din jur și în special o persoană de sex opus nu pot să nu va remarce farmecul. Vă sfătuim să fiți prudent.

PEȘTI

Sunt favorizate relațiile cu prietenii și cu rudele. Dimineață, va întâlniți cu o persoană pe care o apreciați și cu care nu v-ați văzut de multă vreme. Puteți să rezolvați probleme familiale îndelung amânate. Vă recomandăm să țineți seamă de sfaturile celor cu experiență.

 

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline