orange.ro
Lifestyle

Halle Berry a pozat topless pe Instagram

aprilie 1, 2016
halle-berry topless
zenda.ro
Pentru prima dată  în viața ei, actrița Halle Berry (49 de ani) a „pozat” topless, iar imaginea a survenit pe contul de Instagram.  Vedeta TV, recunoscută  pentru rolul feminin principal din filmul James Bond, s-a fotografiat stând cu spatele la cameră, în timp ce se uita un peisaj de poveste.

Halle Berry  a șocat toți fanii prin poza pe care a afișat-o pe Instagram, admiratorii săi nefiind obișnuiți cu astfel de poze pe rețeaua de socializare. De fapt, acesta este al doilea mare șoc pe care l-au avut fanii, primul fiind faptul că actrița a ales să își facă conturi pe rețelele sociale, lucru pe care l-a refuzat cu vehemență până acum. Poza este una artistică, diva purtând niște brățări foarte groase pe fiecare mână, părând că se plimbă în pădure. ” Salutare tuturor și bun găsit. Astăzi este o zi foarte importantă pentru mine. Abia aștept să  împart cu voi gânduri și imagini care îmi reflectă personalitatea. Sunt cu adevărat fascinată de fotografie și de abilitatea ei de a reflecta lumea în care trăim.  Voi mai împărți cu voi dragostea mea pentru natura, arte, modă  și multe altele, în ideea că  imaginile vă  vor inspira și vor aduce bucurie în viața voastră.” , a menționat Halle.
Halle Berry a făcut senzație pe contul de Instagram cu imaginea în care apare fără sutien

Halle Berry a făcut senzație pe contul de Instagram cu imaginea în care apare fără sutien

Vedeta a reușit să adune deja peste 74.000 de followers în numai câteva ore de la deschiderea contului. Fanii sunt foarte încântați,  unii dintre ei comentând ” Ești incredibilă!”.  Berry și -a făcut și contul de Twitter în aceeași zi, cu aceeași imagine, salutând tot mediul online. Unele voci spun că această este doar o strategie de marketing a vedetei,  pentru a-și creste numărul de followers,  în timp ce alte voci se roagă ca această istorie să  se repete curând.  Halle Berry nu ar fi prima vedetă  care recurge la acest tip de strategii pentru a crește brand awareness-ul. Cazuri similare i-au avut ca protagoniști pe Rihanna, Lady Gaga și, mai nou, Justin Bieber.
starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline