starshiners.ro
Health

Grijile și boala. Legătura incredibilă care există între ele!

aprilie 17, 2016
bottegaverde.ro

Grijile prea multe, stresul zilnic și adâncirea în stări depresive expreme sunt principalele motive ale instalării bolilor. Dacă vei întreba un doctor, cu siguranță își va spune că o boală reprezintă o funcționare necorespunzătoare a unui organ. Spiritual vorbind, toate bolile sunt declanșate de griji și de problemele care ne forțează organismul să nu evolueze, ci să involueze și să se deterioreze treptat. Care este, de fapt, legătura între boală și griji? Ce boli poți căpăta pornind de la asta? Elli.ro îți răspunde imediat. 

Grijile sunt principalul factor declanșator al bolilor, și asta pentru că fiind constant într-o stare de frică și de teamă, tu tinzi să te îndepărtezi foarte mult de scopul și misiunea ta personală, adică de tine și de divinul din tine. Mai mult, te îndepărtezi de iubirea care vindecă. Iar asta conduce corpul tău către un dezechilibru, manifestat la nivelul organelor. Sigur, dacă vei întreba un medic, el îți va spune varianța științifică a acestui aspect, dar cea spirituală este la fel de valabilă. Iubirea este cea care te face sănătos, iar lipsa ei, prin instalarea permanentă a grijilor, nu face decât să te macine treptat și să dea o mână serioasă de ajutor la instalarea bolii.

Cum se instalează boala?

Boala se instalează în momentul în care tu te lași pradă grijilor. Și nu le mai faci față, și le lași să facă ce vor din tine. Este momentul în care tu deja te-ai îndepărtat de tine și de iubirea din tine și ai luat-o pe un drum nebenefic. De fapt, în medicina chineză, există o credință care spune că boala nu este decât un semnal al corpului, este o oportunitate care îl conduce pe om către el însuși. Nu pare deloc exagerat, dacă stăm să ne gândim mai bine. Ea este un mesaj că în acţiunile, vorbele şi gândurile tale este ceva care se opune legii iubirii. Când starea de rău persistă, e timpul să vezi neapărat despre ce e vorba. Dacă boala e puternică înseamnă că ea s-a instalat de multă vreme și nu dorește să plece prea curând. Este sufletul tău care strigă ajutor. Dacă nu reuşeşti să descifrezi mesajul trimis, bolile şi accidentele vor continua să te acapereze. Ele încetează de îndată ce ai înţeles mesajul. În funcție de cât de mult ești dispus să faci schimbări în viața ta, pe atât de repede te vei vindeca, de fapt. Lasă grijile deoparte, calmează-te și găsește-ți echilibrul și boala va dispărea treptat-treptat.

Ce boli pot apărea?

Dezechilibrele, lipsa de iubire și grijile pot duce la instalarea mai multor boli, unele dintre ele fiind mortale. Nu vrem să te panicăm, dar trebuie să ai mare grijă la cea ce emiți și să te smulgi cât poți de repede din chingile grijilor, pentru că nu îți fac bine cu siguranță.

AFECŢIUNI PULMONARE: pornesc de la  necazuri, griji, supărări, frica de a simţi plăcerea şi bucuriile vieţii. Tuberculoza, pneumonia şi bronşita se datorează unor supărări intense, de lungă durată. Atunci când nu îi iubim pe cei din jurul nostru, plămânii sunt primii care au de suferit.

AFECŢIUNI LA SUPRARENALE: Ele se instalează odată cu anxietatea și grijile duse la extrem. Este o boală des întâlnită, mare grijă la emoțiile care te încearcă . 

ALERGIILE: Banalele alergii sunt rezultatul grijilor și supărărilor interioare, a nemulțumirilor constante și a neacceptării de sine.Cu toate că nu pot fi considerată boală neapărat, alergia este destul de supărătoare. Lasă grijile deoparte și bucură-te de viață și de oamenii din jurul tău!

BOLILE NERVOASE: Nu e de joacă, renunță la gândurile negative și griji imediat, pentru că ele te pot conduce și la boli nervoase. Nemulţumirea de sine, neîncrederea în propria persoană duc la dizarmonii psihice, bolile de vedere, de auz, de percepţie.
Dacă te învinovățești constant, predispoziţia de a achiziţiona o boală psihică este foarte mare. Stresul, tensiunea, îngrijorarea provocă insomnie, dureri de cap, alergii, boli cronice, ulcere, tensiune arterială, infecţii etc. Bolile pe fond nervos provin din ciudă, mânie şi alimentarea cu gânduri negative.

 

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline