Beauty Tips

Gomaj din cafea, ulei de cocos și miere pentru o piele catifelată și fără celulită

octombrie 27, 2016
bottegaverde.ro

Gomajul pentru față și corp este foarte important pentru sănătatea tenului. Este recomandat ca o dată sau de două ori pe săptămână, în funcție de pielea fiecăruia, să aplicăm un scrub pe întregul corp și să ne masăm timp de câteva minute. Acest procedeu va îndepărta celulele moarte și va lăsa pielea catifelată și fină. Noi vă recomandăm gomajul cu miere și cafea, care vă va scăpa și de celulită.

Probabil că ați auzit de remediile naturiste care nu costă o avere și care au impact major asupra organismului și pielii, Trebuie să învățăm să folosim tot mai des produse naturale, organice, care ne pot ajuta în lupta împotriva bolilor. Produsele cosmetice nu sunt de evitat, însă dacă există ingrediente naturale care să ajute pielea să fie mai netedă și mai frumoasă, cel mai bine ar fi să optăm pentru ele, plus că acestea nu costă nici foarte mulți bani, iar tot ce ai nevoie este răbdare. Spre exemplu, femeile din Brazilia sunt mari amatoare de remedii naturiste pentru față și corp, iar una dintre cele mai bune practici pe care o folosesc este gomajul cu miere, ulei de cocos și miere.

Înainte să vă spunem cum trebuie să acționeze gomajul pentru față și corp, trebuie să știți ce schimbări produce asupra corpului vostru. Cafeaua este un foarte bun antioxidant, ne scapă de celulită, dar și un bun antiinflamator. Cafeaua conține cafeină care atrage umiditatea din piele. În combinație cu uleiul de cocos și mierea face minuni asupra corpului. Iar dacă dorți ca acțiunea să fie una mai puternică, în cazul ăsta adăugați și zahăr brun. Ridurile se vor diminua cu timpul, iar pielea va fi mult mai catifelată.

INGREDIENTE

  • 1 lingură de cafea
  • 1 lingură de ulei de cocos
  • 1 lingură de miere
  • 1 lingură de zahăr brun

Acest scrub este perfect pentru toate tipurile de ten, în special dacă ai acnee, riduri fine sau pielea mult prea uscată. Este un gomaj hrănitor pentru față și se poate folosi și pe corp. După ce ai combinat toate ingredientele, începe să-ți masezi fața prin mișcări circulare timp de două trei minute, însă nu foarte repede și nici foarte apăsat. Trebuie să țineți cont și de faptul că sănătatea vine din interior, iar dacă nu aveți o alimentație potrivită și nu faceți sport nu o să aveți rezultate rapide. De altfel, după ce faceți acest gomaj trebuie să vă hidratați pielea cu o cremă.

FOTO: thegreenmonstersays.com

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline