astratex.ro
Beauty Tips

Giulia a fost transformată în Pink de hairstylist-ul Adrian Perjovschi

octombrie 20, 2016
bestkids.ro%20

Giulia a fost transformată în Pink, una dintre artistele ei preferate, de către echipa hairstylistului Adrian Perjovschi .

“Imi place sa ma joc cu imaginea mea, mi-am schimbat look-ul de nenumarate ori pana acum. Pink este una dintre artistele mele preferate, asa ca am fost mai mult decat incantata sa intru in pielea ei pentru acest proiect. Intotdeauna m-au inspirat muzica ei si show-urile absolut spectaculoase. Am avut alaturi o echipa fantastica cu care am lucrat foarte bine si asta se vede in pozele pe care le-am facut dupa transformare”, a declarant cu entuziasm Giulia.

Citește și: Lista cu ingredientele nocive pentru față și corp din produsele cosmetice

Giulia Anghelescu

Giulia Anghelescu

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi o considera pe Giulia o artista foarte cool care se apropie ca atitudine si imagine cu Pink: “Chiar daca parul este foarte scurt, el poate fi coafat in mai multe feluri decat credem. Poti schimba imaginea cuiva din mici detalii, iar parul scurt este foarte versatil si ofertant pentru transformari. Giulia are o tunsoare foarte cool, iar stilul ei se apropie cu cel al lui Pink. Conteaza foarte mult atitudinea, iar ea reuseste sa o poarte foarte bine”, spune Adrian Perjovschi.

“Transformarea Giuliei in Pink a fost foarte draga mie, Pink fiind una dintre artistele preferate si studiate in detaliu. Machiajul pe care am ales sa-l realizez a avut accent atat pe ochi printr-un smokey eyes nu foarte stilizat, cat si pe buze. I se potriveste perfect Giuliei noastre, scotand in evidenta atat personalitatea, cat si trasaturile ei”, a explicat make-up artistul Simina Bradeanu.

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline