starshiners.ro
Fashion

Gala Met, un spectacol pe alocuri odios al viitorului! Cele mai nereușite ținute de pe covorul roșu!

mai 4, 2016
bottegaverde.ro

Gala Met reușește în fiecare an să stârnească controverse, și asta datorită ținutelor pe care le poartă vedetele pe covorul roșu. Organizatorilor le place să provoace starurile, punându-le imaginația la contribuție, astfel încât în fecare an, ei trebuie să își adapteze ținutele la o anumită tematică. Unele vedete reușesc să impresioneze prin piesele vestimentare, altele mai bine s-ar lăsa păgubașe. Cel puțin, așa spun specialiștii, care de fiecare dată au ce să comenteze când vine vorba de covorul roșu pentru acest eveniment. Anul acesta, tematica a fost ”tehnologia viitorului”, iar unele dintre cele mai cunoscute vedete au eșuat lamentabil, reușind doar să atragă asupra lor cele mai dure critici. Iată care sunt cele mai nereușite ținute!

Tematica din acest an pentru Gala Met, gală are ca scop strângerea de fonduri pentru diferite cauze, a fost o piatră de încercare pentru multe dintre vedete, dar mai ales pentru armatele de stiliști care stau în spatele imaginii acestora. Unele nu au reușit deloc să se ridice la nivelul standardelor, alegând să combine mult prea multe elemente, din mult prea multe zone și să le pună pe…corpul nepotrivit.

Madonna

Cea mai prost îmbrăcată vedetă de la eveniment este nimeni alta decât Madonna, care a reușit în cele 2 minute de stat pe covorul roșu să atragă numai critici. Ținuta ei este îngrozitoare din mai multe puncte de vedere. În primul rând, lasă să se vadă ce nu ar trebui să se vadă. Iar Madonna are o vârstă, piele nu mai este atât de elastică și nici atât de tonifiată pe cât crede ea, chiar dacă face sport.  Picioarele înfășurate în fâșii de piele, rochia de dantelă cu nasturi de deasupra și acea bijuterie care atârnă de pe cap crează un mare ”brrr” pe gurile noastre. Nu știm cum și de ce a combinat atât de multe materiale într-o singură ținută și ce a fost în mintea celor care au îmbrăcat-o, în primul rând. met madonna

Lady Gaga

Nici Lady Gaga nu a fost prea inspirată când și-a ales ținuta, care nu o avantajează deloc. Nuanța metalică aleasă nu face decât să atragă atenția asupra ei, dar într-un mod negativ. Body-ul pe care îl poartă îi face un mare deserviciu, și asta pentru că pielea și corpul nu mai sunt atât de tonifiate ca odinioară, iar vedeta s-a mai îngrășat puțin în ultima vreme. Botinele cu talpă foarte înaltă nu fac decât să te ducă cu gândul într-o zonă a concupiscenței și frivolității, iar coafura de anii ` 80 nu se potrivește deloc în peisaj.

lady gaga met

Solange

Sora lui Beyonce se pare că nu a furat nimic din stilul vedetei pop. Drept pentru care, a apărut ușor creponată pe covorul roșu și într-o culoare care nu o avantajează deloc. Nu știm cine a gândit această apariție monocromă deloc impresionantă, dar am vrea să purtăm o discuție cu el. Poate aflăm de unde ne putem lua dresuri din latex galben și sandăluțe din plastic transparent, ni se par foarte amuzante. Evident, le putem da foc ulterior, să nu mai avem imaginea aceasta întipărită în minte.solange met

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline