astratex.ro
Lifestyle

Gafe din showbiz: ”Iubesc bărbații urâți!”

martie 24, 2016
bestkids.ro%20

Oamenii au ”hobby-uri” ciudate. Atât de ciudate, încât ciudățenia lor ne lasă pe noi, ceilalți, muți de uimire. În plus, dragostea pare a fi și oarbă uneori. Dar când ne gândim la banii care stau în spatele ei, atunci parcă ne mai liniștim. Modelul Vicky Xipolitakis, 30 a devenit cunoscută după ce anul trecut s-a filmat într-un avion, la decolare, in timp ce apăsa pe butoane și spunea că urmează să decoleze. Materialul a fost filmat și a făcut înconjurul lumii, devenind viral aproape instantaneu. Acum, ea a comis o gafă monumentală, afirmând despre viitorul ei soț că este un bărbat urât, în direct, la o  televiziune națională din Argentina. 

Vicky, modelul aproape necunoscut în urmă cu 2 ani a devenit faimoasă după ce, într-un exces de zel, s-a filmat într-un avion în timp ce îl pilota. Materialul a devenit viral, iar asta a atras după sine sancționări drastice la nivelul companiei aeriene care deținea avionul. Acum, modelul a șocat din nou, declarând  că iubește bărbații urâți și că și-a făcut un obicei din a se întâlni numai cu bărbați urâți, pentru că asta o face cu adevărat fericită.

Problema este că acum, ea se căsătorește cu un politician, care îi ajunge puțin mai sus de buric. Mai mult, sinceritatea caracteristică, a făcut-o să declare la un show televizat, în timp ce era cu viitorul soț la braț, chiar după anunțarea logodnei, că iubește bărbații urâți și că urmează să se căsătorească cu un bărbat din această categorie. De menționat este că modelul este cu cel puțin 3 capete mai înaltă decât viitorul ei sot, iar asta a atras o serie de glume dureroase asupra deputatului, care a fost făcut pitic în nenumărate cazuri.

Jose Ottavis,35, vice președintele Camerei Deputaților din Buenos Aires a anunțat logodna lor în direct la o televiziune argentiniană, spunând că este îndrăgostit și că se va căsători. Xipolitakis a vorbit și ea despre acest lucru, spunând că este îndrăgostită până peste urechi și că nu a mai fost niciodată așa. Când a fost întrebată despre înălțimea viitorului ei partener și despre glumele care se fac despre asta, ea a răspuns: ”Toți iubiții mei au fost urâți”. Viitorul ei soț, Jose Ottavis,  s-a arătat pur și simplu umilit de declarația nonșalantă a viitoarei lui soții, declarație făcută în direct la o televiziune națională din Argentina.

Nu știm continuarea acestei gafe, dar cu siguranță va fi trecută cu vederea de către politianul ”pitic”. În 2015, modelul a fost filmat în timp ce pilota un avion care decolase din aeroportul internațional Buenos Aires, spre Santa Fe. Pilotul și copilotul au încălcat atunci toate regulile internaționale de pilotaj, lăsând o persoană necunoscută în cabină. În timp ce apăsa pe butoanele din panoul de control, modelul urla, spunând că va accelera și va decola. După acest incident, pilotul și copilotul au fost concediați.

 

 

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline