starshiners.ro
Beauty Tips

Frizuri inedite! Un indian tunde ținând foarfeca în…gură!

mai 10, 2016
bottegaverde.ro

Ți-ai lăsa vreodată părul pe…gura unui haistylist? Un indian se pare că realizează cele mai impresionante tunsori folosindu-se doar de gură, nicidecum de mâini. Cu toate că la prima vedere pare incredibil, se pare că el are o dexteritate incredibilă în a mânui foarfeca doar cu dinții și cu limba, iar toți clienții lui pleacă întotdeauna mulțumiți din salonul lui!

Ansar Ahmad este un hairsylist din Varanasi, India, care a deveni o celebritate națională după ce un videoclip cu el realizând o tunsoare cu foarfeca în gură a apărut pe internet. Ansar tunde de când era mic și a început să facă tunsori folosind metoda tradițională, cu foarfeca în mână. Dar un accident suferit în urmă cu 15 ani, care i-a afectat mâinile și degetele, l-a obligat practic să își dezvolte abilitatea de a tunde cu foarfeca în gură:Pentru că nu mai puteam folosi mâinile, am încercat să găsesc tot felul de variante. Mi-a luat trei ani să învăț să fac asta. Adică să tund ținând foarfeca în gură , a spus el.

Citește și: Dieta cu afine, un miracol pentru corpul tău: detoxifiază organismul și te ajută să slăbești garantat

Chiar dacă nu este la fel de priceput în a tunde cu foarfeca în gură pe cât de priceput era să o mânuiască, Ansar spune că are nevoie de 30 de minute doar pentru a realiza o tunsoare. Clienții lui nu se supără din cauza asta, înțelegând situația și problema stilistului : ”Chiar dacă folosește mâna, chiar dacă folosește gura, tot va realiza o tunsoare perfectă”, spun clienții. Motivat de atenția pe care i-o oferă media, Ansar vrea mai nou să intre în Cartea Recordurilor. Pe 3 mai el a anunțat că va încerca să bată un record mondial. Vrea să tundă oameni timp de 25 de ore ăncontinuu, fără a lăsa foarfeca din gură. Evenimentul va avea loc la salonul său din Jagatganj și tunsorile vor fi gratuite, evident.

Dar planurile lui nu se opresc aici. El vrea să deschidă un salon sau mai bine zis, un centru, în care persoanele cu dizabilități, care sunt pasionate de domeniul tunsorilor, să poată învăța să folosească foarfeca prin metode inedite și neconvenționale. El a spus că deja a învățat câțiva tineri din sat să facă asta și este foarte mulțumit de rezultate.

 

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline