orange.ro
Lifestyle

Fotografii intime ale cântăreței Adele au fost făcute publice

martie 22, 2016
adele-simon-konecki
zenda.ro

Adele a devenit victima unui haker care i-a piratat calculatorul și astfel a reușit să fure imagini cu vedeta care nu au fostd ate publicității până acum. Artista apare în ipostaze rușinoase.

Hackerul a spart contul de email al lui Simon Konecki, iubitul lui Adele, de unde a obținut și difuzat apoi pe internet fotografii personale ale tinerei mame de 27 de ani. Mai multe fotografii realizate de cântăreață și de apropiații acesteia au început să circule pe internet vineri, 18 martie. Este vorba de câteva selfie-uri, de fotografii din copilăria vedetei, dar și de o ecografie efectuată atunci când vedeta era însărcinată în 5 luni cu fiul ei, Angelo. O sursă apropiată vedetei a declarat pentru The Sun că Adele a fost „foarte furioasă atunci când managerii au anunțat-o vestea și le-a spus să acționeze imediat”. Nu se știe încă dacă artista a depus plângere.

Adele Laurie Blue Adkins este născută pe 5 mai 1988, în Tottenham, Londra, cunoscută sub numele de Adele, este o cântăreață, compozitoare și textieră britanică. Ea a fost primul beneficiar al premiului „Critics’ Choice” din cadrul BRIT Awards și a fost numită „Talentul anului 2008” în urma sondajului efectuat de BBC, Sound of 2008. La Premiile Grammy din 2009, Adele a câștigat premiile pentru „Cel mai bun artist debutant” și „Cea mai bună voce pop”.

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline