orange.ro
Lifestyle

Fosta vilă a lui Prince din Costa del Sol, scoasă la vânzare pentru 4 milioane de lire sterline!

aprilie 28, 2016
zenda.ro

Fosta vilă de lux din Costa del Sol al lui Prince este scoasă la vânzare, din nou, după moartea artistului. Vila aparține unui olandez, care a găsit un moment oportun pentru a se despărți de ea. Locația este una dintre cele mai spectaculoase și luxoase în care Prince a trăit. Prețul de vânzare este de 4 milioane lire sterline, un adevărat chilipir pentru fanii acestuia cu buzunare mai…groase. 

Olandezul care deține vila a cumpărat-o de la Prince în 2004, când proprietatea valora mult mai puțin. Până atunci, vila fusese reședința lui Prince, care locuia acolo împreună cu soția sa, dansatoarea Mayte Garcia, înainte să divorțeze de ea în 1999. Se presupune că Prince s-ar fi îndrăgosit iremediabil de Costa del Sol după concertul dău din Marbella, în 1990, iar asta l-a făcut să și cumpere o casă de vacanță aici, pe care a accesorizat-o și decorat-o după propriul său gust.

prince 1

La câtiva ani după ce cuplul a divorțat, vila a fost scoasă la vânzare, în 2004, când valora 2.88 lire sterline. Fotografiile din interior arată opulența și gusturile exclusiviste ale lui Prince, care și-a pus amprenta pe fiecare loc din reședință.

prince 2

Casa este un tribut adus fostului star Prince, având foarte multe tablouri care îl reprezintă în diferite ipostaze, cele mai multe cu fosta soție, bineînțeles. Casa beneficiază de scări elaborate, mense, în spirală, care aduc aminte de un palat. Se pare că Prince a vrut ca aici să aiba parte de tot confortul unui…duce. Cu toate că se află în Costa del Sol, casa aduce foarte mult cu stilul pe care artistul l-a folosit pentru a decora casa din Minnesota.

prince 3

Vânzarea casei a venit imediat după ce a fost dată publicității informația că artistul ar deține proprietăți în valoare de peste 200 milioane de lire sterline și că ar fi prea paranoic pentru a lăsa un testament. Surse din interior spun că artistul era un adevărat dezastru la gestionarea finanțelor, fiind genul de persoană care cheltuia mult și nechizbuit. Acum, actualul proprietar scoate vila la vânzare cu 4 milioane de lire sterline, aviz fanilor care își doresc să mențină vie amintirea lui Prince în inima lor.

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline