watchshop.ro%20
Lifestyle

Ferma vedetelor, conflict deschis între concurenți!

aprilie 28, 2016
Iulia Vântur - Ferma Vedetelor
watchshop.ro%20

FERMA VEDETELOR. Atmosfera în casa de la Ferma Vedetelor nu este prea liniștită! De câteva ediții încoace, concurenții au început să devină foarte ”gălăgioși”, să se acuze unul pe altul de diferite lucruri și să comploteze unii cu alții pentru a lua marele premiu. Ieri, a fost rîndul lui Denis Ștefan să fie acuzat de comportament părtinitor și de tot felul de intrigi, menite să îi aducă marele premiu. Ce s-a iscat în casă, cu greu a mai putut fi oprit după!

FERMA VEDETELOR. Totul a pornit de la o discuție puțin mai aprinsă pe care Denis a avut-o cu restul concurenților. Într-un exces de curaj și sicneritate, acesta i-a strâns pe toți la o masă, unde i-a rugat să spună tot ce au de zis, iar el, de asemenea. Nici bine nu a început să argumenteze propriul său comportament în emisiune și alegerile pe care le-a făcut, că acuzele au început să vină din toate părțile. Primul care l-a acuzat de trădare a fost nimeni altul decât prietenul său, Vasile Calofir, cu care făcuse un pact înainte de a intra în emisiune, și anume acela de a avea grijă unul de altul. Se pare că Denis ar fi rupt acest pact în momentul în care, fermier șef fiind, l-a numit pe Vasile în alte roluri decât și-ar fi dorit acesta.

Denis Ștefan - Ferma Vedetelor

Denis Ștefan – Ferma Vedetelor

Cearta a început, Paul Ipate a continuat, acuzându-l și pe Denis, și pe fetele rămase în concurs că au atitudine părtinitoare, legându-se practic de faptul că acestea i-ar fi dat mai multă mâncare lui Denis decât celorlalți concurenți rămași. Fetele au negat acest lucru, Denis spunând că el este cel care și-a ales farfuria, nu a pus nimeni farfuria în fața lui. Este mai mult decât evident că situația în casă nu este prea roz, iar simplul fapt că emisia se apropie cumva de final, iar concurenții,de marele premiu, nu reprezintă decât un stres în plus pentru ei, stres care îi facă să emită tot felul de păreri și certuri aiuristice. Nici măcar Iulia Vântur nu a reușit să le potolească pornirile și certurile în emisia de ieri.

De asemenea, pentru a încheia seara spectaculos, Vasile Calofir i-a aplicat un duș rece de sinceritate Roxanei Nemeș, implorând-o să nu mai cânte în viața ei, pentru că i-a nenorocit urechile, iar Paul Ipate și-a dat jos barba.

iarena.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline