orange.ro
Lifestyle

Ferește-te din calea lor dacă-i dezamăgești. Caracteristici uimitoare ale nativilor din zodia Taur

martie 28, 2016
zenda.ro

Nativii din Taur sunt zodii de pământ, așă că există o posibilitate foarte mare să îi găsești în locuri care au legătură fie cu pământul, fie cu partea materială. Cele mai bune locuri în care să cauţi un Taur ar fi la o fermă, o bancă sau o agenţie imobiliară, acela e mediul lor de desfășurare. Ei pot fi ingineri, funcţionari, grădinari și orice altceva. Un Taur poate fi ușor de depistat după atitudinea lui tăcută și molcomă. Ei sunt foarte scurți la vorbă și până să te cunoască, vorbesc monosilabic.

Taurii au picioarele adânc înfipte în pământ, sunt stabili și nimic nu pare a le tulbura liniștea. O dată ce a luat o hotărâre, el îşi încrucişează braţele cu calm şi-şi propteşte călcâiele în pământ. Taurul rareori te va călca pe bătături. El nu vrea decât să fie lăsat în pace. Nu-l deranja şi va fi mulţumit. Când se înfurie însă, ceea ce se întâmplă destul de rar, el poate distruge pe oricine în calea sa.

Mulţi bărbaţi născuţi sub semnul Taurului pot semăna puţin cu un taur, iar femeile născute în acest semn vor avea un vag, intangibil aer bovin. Urechile sunt de obicei mici şi apropiate de cap. Atunci când mănâncă, mestecă încet. Mulţi Tauri au părul creţ sau ondulat, de obicei închis la culoare, ca şi pielea şi ochii lor. Deseori au corpuri mari, sunt puternici și bine construiți. Taurul e puternic atras de sexul opus, dar nu  vânează plăcerile. Nu va agăța decât foarte rar, pentur că preferă ca oamenii să fie cei care vin înspre el.

Taurul este foarte prietenos, este genul de prieten pe care poți să îl suni oricând, pentru că îți stă la dispoziție. Este foarte loial. Nativii acestei zodii sunt oameni de casă, domestici. Aleg să stea în casă mai degrabă decât a ieși în oraș, la gălăgie. Le place liniștea foarte mult, așa că te poți trezi cu el că îți spune fie că pleacă singur la pescuit, fie pleacă în munți.  El are întotdeauna o legătură cu pământul și nu vor pierde nicio ocazie de a fi aproape de, indiferent de forma sub care fac asta.

Zonele sensibile la accidente şi infecţii sunt: gâtul, picioarele, gleznele, organele de reproducere, spatele şi şira spinării. În cazul lor, răcelile  degenerează  în laringite şi faringite, iar pasiunea pentru mâncare și alcool poate duce la probleme cardiace și circulatorii. În general, ei se îmbolnăvesc atunci când legătura cu pământul le este tăiată, când duc lipsă de mișcare și aer curat.

Taurii țin foarte mult la opiniile lor, indiferent dacă sunt bărbați sau femei și țin foarte mult la propriul confort. Nu vei reuși niciodată să duci un Taur unde vrei tu, dacă lui nu îi plac persoanele de acolo sau fața de masă sau orice altceva. Taurii țin foarte mult în ei și nu povestesc nimănui ce se întâmplă, mai ales dacă este vorba despre probleme emoționale. Cu cât se acumulează mai multe necazuri, cu atît mai multă forţă găseşte Taurul în interiorul său pentru a  le putea suporta.

Rareori ai să vezi un Taur care se desparte de banii lui. Asta pentru că îi place să construiască imperii, să acumuleze putere și bani. Îi încântă foarte mult acest lucru.  De multe ori, el deleagă subordonați care să facă treaba în locul lui. Comod din fire, știe că există Capricorni și Raci care să facă asta în locul lui, în timp ce el se relaxează.  Taurii însă sunt generoși, pentru prietenii din jurul lor și oamenii care merită.

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline