astratex.ro
Lifestyle

Femke, cea mai tatuată femeie din Europa, operație de 5 ore la București

aprilie 15, 2016
femke
bestkids.ro%20

Femke, considerată cea mai tatuată femeie din Europa, pretena bună a vedetei din România, DJ Wanda, a recurs la o serie de intervenții chirurgicale la București, în dorința de a avea silueta mult visată.

DJ Wanda a fost alături de Femke

DJ Wanda a fost alături de Femke

La recomandarea Wandei, Femke a parcus un adevărat maraton estetic, medicul estetician la care a apelat efectuând mai multe intervenții ce au durat, în total, cinci ore.  Înainte de a intra în sala de operație, DJ Wanda s-a destăinuit pe blogul său, exprimându-și emoțiile, dar și mândria pentru curajul de care a dat dovadă prietena ei din Belgia.   „Prietena mea, Femke Fatale, va parcurge un maraton estetic de vreo 5 ore în sala de operație. Femke mi-a spus că de mulți ani își dorește să corecteze câte ceva la corpul ei, la sâni, la față, coapse etc., că sunt frustrări care ii afectează încrederea în sine, că în domeniul in care activează sunt aspecte care chiar contează. Majoritatea femeilor care citesc rândurile astea au gândit măcar o dată așa, au trăit cel puțin odată sentimente de frustrare legate de corpul lor si foarte probabil, si-au pus problema unei schimbări. Eu una n-am făcut un secret din asta, atunci când nu m-am mai simțit bine cu mine, am preferat să fac ceva concret în  loc să vărs lacrimi de frustrări : masaje, sport şi da, şi medicină/chirurgie estetică. I-am povestit in detaliu lui Femke despre cum a fost la mine, cum am fost tratată, cât de repede m-am recuperat, i-am arătat poze și mi-a spus „Wanda, îmi doresc mult să ajung la medicul tău!”. Din ziua îin care ea a luat decizia asta, schimbarea a început să se producă. E o femeie mai veselă, mai optimistă, mai … femeie! ”, a scris DJ Wanda pe blogul său.

Femke Fatale este originară din Belgia și a devenit cunoscută în toată lumea prin faptul că are corpul acoperit de tatuaje în proporție de 90%. Femke și DJ Wanda au devenit prietene în urma participării la convențiile internaționale de tatuaje la care au participat.

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline