starshiners.ro
Lifestyle

Ce semnifică modul în care strângi mâna: spune multe despre caracterul unui om

iulie 6, 2016
bottegaverde.ro

O simplă strângere de mână scoate la iveală cele mai profunde detalii legate de personalitatea unui individ. Dacă este timid sau nu, dacă este sociabil, dacă îi place să vorbească sau să domine. Totul în funcție de un simplu gest. Ai stat vreodată să analizezi cum ești tu, ca persoană, în funcție de felul în care strângi mâna? Suntem siguri că nu, așa că îți vom spune!

Citește și:  Alimente pe care n-ar trebui să le ții vreodată în fridiger

Strângerea fermă de mână 

Ești un om hotărât, care are multe de spus și căruia îi place să fie sincer. Îți place să și privești în ochi persoana din fața ta atunci când faci asta, iar asta nu poate fi decât o dovadă de curaj. Nu poți fi dat în lături de la nimic și poți obține absolut tot ceea ce dorești. Nimic nu îți stă în cale. Ești o persoană puternică, care obține de cele mai multe ori ceea ce își dorește.

Strângerea slabă de mână

Ești o persoană moale, nehotărâtă, pe alocuri timidă, careia nu îi place să se expună mult. Nu poți să privești omul în ochi pentru prea mult timp, pentru că simți că te bagă în pământ privirea. Nu ai prea mult curaj și nici nu îți place să te expui, ducând lipsă și de siguranță de sine. Ar trebui să mai lucrezi la asta.

Strângerea de mână, mâna ta deasupra

Atunci când strângi mâna cuiva și observi că mâna ta este deasupra și prinde cumva mâna celuilalti, acesta este un semn foarte clar că ești o persoană căreia îi place să domine pe oricine, oricând și oricât. Nu ești o persoană care să se dea în lături de la ceva și îți place să deții controlul asupra celorlalți. Fără asta nu poți trăi. Ești o fire puternică, și asta este adevărat.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline