starshiners.ro
Health

Fața ta spune totul despre alimentația pe care o ai! Iată care sunt alimentele de care trebuie să te ferești

iunie 1, 2016
bottegaverde.ro

Fața ta spune totul despre tine. Și nu numai asta, dar spune și ce tip de alimentație ai. Cele mai multe probleme ale pielii sunt un rezultat direct al unei diete deficitare. Ceea ce bei și ceea ce mănânci se poate vedea direct pe tenul tău. Cei care consumă vin au un anume tip de față, la fel și cei care consumă lapte sau mănâncă foarte mult zahăr. Uite care sunt simptomele care apar la nivelul tenului tău, în funcție de ceea ce consumi!

Citește și:  Remedii instant pentru depresie! Te tratează fără doctor!

Citirea feței în funcție de alimentația pe care o ai este o practică preluată din medicina chineză, alternativă. Dacă consumi în exces anumite alimente, acest lucru se vede clar prin modul în care îmbătrânește fața ta și locurile pe care le afectează. Partea feței care este cea mai afectată, fie că este vorba de frunte, obraz sau ochi depinde de partea corpului  care este suspusă cel mai mult stresului, în funcție de grupul de alimente pe care îl consumi.

fata de vin

Iată care sunt principalele tipologii de fețe, cu simptomele aferente, pentru cei care consumă preponderent un anume tip de aliment.

Fața de vin

fata alimente consumateSimptome: roșeată pronunțată în jurul ochilor sau riduri pronunțate, pleoape căzute, pori mari, piele deshidratată cu linii care brăzdează obrazul, obraji și nas roșu.

Deși se numește generic față de vin, acest tip de față apare în rândul tuturor celor care consumă alcool frecvent. Alcoolul deshidratează pielea și afectează ficatul, iar zahărul din alcool tinde să distrugă elasticitatea tenului. Pentru a repara aceste simptome, renunță la alcool timp de 3 săptămâni și apoi utilizează regula 80/20. Abține-te de la consum de alcool în 80% din timp, iar restul de 20% folosește-l pentru a-ți oferi mici răsfățuri, din când în când.

Fața de zahăr

Simptome: Linii și riduri fine pe frunte, ochi obosiți, piele strânsă, o culoare gri/alb a tenului.

Este destul de ușor să ajungi la această tipologie de față, cu toate că nu este de dorit. Mai ales atunci când simți că energia ți-e diminuată și ai nevoie de un boost care să te pună pe picioare. Dar ceea ce urcă, trebuie să și coboare. Așa că atunci când nivelul de zahăr din organism crește, el crează un cerc vicios care te poate duce în zona dependenței ușor.

Zahărul distruge elasticitatea pielii, iar fruntea este cel mai vizibil loc care îți arată cum stai cu digestia, de aceea și primele semne apar la nivelul frunții. Zahărul distruge și echilibrul delicat al bacteriilor din stomac, ceea ce se poate resimți la nivelul întregului organism.

Pentru a rezolva aceste simptome, renunță la zahărul procesat. Îl poți elimina din dietă treptat, pentru că a-l elimina definitiv înseamnă a produce mari dezechilibre. Chiar dacă îl reduci treptat, vei observa schimbări la nivelul tenului. Încearcă să introduci în alimentație cât mai multe fructe, miere sau zahăr alb rafinat.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline