starshiners.ro
Beauty Tips

Face lifting perfect pentru vară cu lămâie și bere! Wow, o să arăți la ca 20 de ani!

august 9, 2016
bottegaverde.ro

Ar trebui să ai grijă ca pielea ta să arate proaspătă și tânără. Cercetările au arătat că produsele chimice pot provoca diferite probleme ale pielii, care o vor îmbătrâni prematuri. Așa că trebuie să schimbi foaia și să apelezi cu încredere la toate plantele și ierburile uimitoare pe care ți le lasă natura. Aceasta este o rețetă perfectă de face lift, mai ales pentru vară, sezonul în care pielea ta are cel mai mult de suferit de pe urma razelor ultraviolete! 

Astăzi vă prezentăm un remediu total natural pentru riduri și pentru pielea obosită sau îmbătrânită. Este un remediu care funcționează de fiecare dată și necesită doar timp, pentru că ingredientele le ai sigur prin bucătărie. Tot ceea ce îți trebuie este o bere ușoară, alături de o jumătate de lămâie.

REMEDIUL ABSOLUT PENTRU RIDURI: Ce se întâmplă cu fața ta dacă te dai cu muștar

Mod de preparare remediu face lift:

Mai întâi se amestecă 2 linguri de bere și zeama de la lămâie. Sprayează pe față și se lasă 5 minute. Se spală fața cu apă rece.
Cu această metodă poți elimina urmele de oboseală și poți face un facelift instant pielii. Pielea ta va fi proaspătă și catifelată. Combinația dintre aceste ingrediente va încetini procesul de îmbătrânire. Această mască este recomandată în special pentru cei care au pielea îmbătrânită și obosită. Se repetă această metodă de 2 ori pe săptămână. Vei fi surprinsă de rezultate!

De ce lămâie și bere?

Vitamina  C din lamâie crește producția de colagen, care este responsabil pentru elasticitatea pielii tale. Producția de colagen păstrează pielea mereu tânără
Berea crește potența și aduce vitamina E, care este un antioxidant important în organism. Este o parte importantă în menținerea sănătății pielii, în timp ce, de asemenea, încetinește proces de îmbătrânire.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline