starshiners.ro
Beauty Tips

Fă o mască din aceste ingrediente și vei întineri instant

februarie 26, 2016
masca-cosmetica
bottegaverde.ro

Măștile naturale ne ajută să întinerim și să ne păstrem tenul curat. Dacă vreți să vă relaxați chipul după o zi de muncă sau să arătați bine la o cină în doi, atunci înainte de a ieși din casă trebuie să încercați o mască din câteva ingrediente minune.

Așadar, pentru o mască antirid ar fi bine să mixați următoarele ingrediente.

  • 3 linguri de pudră de Cacao raw vegană – se știe că ciocolata este cel mai bun desert din lume, însă ajută pielea într-un mod formidabil, dacă aplicăm o mască cu acest ingredient. Cacao raw vegană conține foarte mulți antioxidanți, care ajută organismul, dar și tenul nostru
  • 2 lingurițe de miere – conține multe vitamine și ajută pielea să se hidrateze și ajută uleiurile naturale pe care le avem în corp să contribuie la elasticitatea pielii.
  • Un avocado pisat  – despre avocado se știe că este cel mai bun fruct exotic antirid
  • O linguriță de scorțișoaraeste un alt ingredient excelent, deoarece are multe substanțe benefice tenului nostru și este un  tonic eficient.

După ce ați realizat compoziția o puneți pe față și o lăsați să acționeze timp de 25 de minute. Ca să aveți rezultate încercați această mască de două ori pe săptămână.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline