starshiners.ro
Health

Exercițiul tibetan pentru tratarea problemelor glandei tiroide

iulie 8, 2016
bottegaverde.ro

Acesta este cel mai faimos exercițiu tibetan pentru tratarea problemelor cu glanda tiroidă. Dacă îl faci, va crește fluxul sanguin la nivelul glandei. În consecință, glanda tiroidă va fi curățată de toate toxinele și impuritățile care există la nivelul ei. Trebuie să îl încerci, mai ales dacă ai hipotiroidism!
Cum faci acest exercițiu tibetan?

Se freacă palmele bine una de alta pentru a le încălzi. Apoi așezați cu grijă palmele asupra glandei tiroide și țineți-le acolo pentru zece secunde. Aveți nevoie să înghițiți saliva de trei ori la rând în timp ce faceți asta sau să luați trei înghițituri de apă.
Expirați usor. Pe măsură ce expirați, îndoiți capul înainte și apăsați bărbia spre piept cât de tare puteți. Țineți bărbia câteva secunde acolo, în timp ce vă țineți respirația. Când începeți să respirați, ridicați bărbia în sus și aruncați-vă capul pe spate. Ține-ți capul în această poziție pentru un timp. Odată ce ați început să expirați, apăsați bărbia pe piept din nou.
În timp ce bărbia este pe piept, rotiți încet capul spre stânga și dreapta, fără a lua bărbia de pe piept. În acest fel, un masaj excelent se efectuează asupra tiroidei.

Citește și Cele mai bune exerciții pentru coapsele interioare. Vei avea picioare tonifiate dacă faci asta!

Repetați pașii 1, 2, 3, 4. Capul vostru se ridică la inhalarea aerului și scade cu fiecare expirație. Și așa mai departe, de zece ori.
Exercițiul poate fi făcută într-o poziție șezând sau în picioare. Este necesar să-l faceți de multe ori, deoarece conduce la îmbunătățirea stării glandei tiroide. Este deosebit de util pentru hipotiroidism.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline