starshiners.ro
HealthLifestyle

Exercițiul care te eliberează de stres în numai 5 minute

iulie 21, 2016
bottegaverde.ro

Stresul si anxietatea sunt o parte inevitabilă a vieții moderne. Și având în vedere că ne lovim zilnic de ele, ajung la un moment dat să fie cu adevărat obositoare. Din fericire, există un exercițiu simplu, dar extrem de eficient, care vă poate scuti de stres și îl poate reduce  cu 44%, în mai puțin de 5 minute. Iată care este exercițiul care te va pune pe picioare din nou și care te va elibera de stres!

Acest exercițiu este de fapt o parte a setului Sudarshan Kriya de exerciții, care sunt cele mai puternice tehnici de respirație yoga datorită capacității lor de a reduce stresul si anxietatea cu 44%, pe termen lung. Acesta este un exercițiu care poate avea efect în numai 5 minute.

Citește și Smoothie-ul care ajută la purificarea organismului și întinerește pielea!

Ce ar trebui să faci pentru a te elibera de stres?

Apăsați nara dreaptă cu degetul mare și mențineți astfel încât să blocheze trecerea aerului. Inspirați  prin intermediul nării stângi.  Apoi, repetați metoda pentru nara stângă în timp ce inspirați prin nara dreaptă. Se repetă exercițiul timp de 5 minute, apăsând alternativ nara stângă și pe cea dreaptă. Este atât de simplu! Și garantăm că te vei simți mult mai bine dacă vei continua să faci acest exercițiu simplu în fiecare zi.

Pentru mai multe detalii cu privire la setul Sudarshan Kriya de exerciții, vezi video aici.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline