starshiners.ro
Beauty Tips

Epilare facială la tine acasă! Cum să scapi de părul nedorit folosind cea mai simplă metodă

aprilie 16, 2016
epilare faciala
bottegaverde.ro

Părul nedorit de pe față ne dă bătăi de cap, iar epilarea facială este una dintre cele mai dureroase procedee la care putem apela. În plus, pielea feței fiind foarte sensibilă, epilarea facială se lasă de cele mai multe ori și cu iritații, destul de inestetice pentru ten. Există însă o metodă mult mai simplă de a scăpa de părul facial, pe care o poți încerca acasă. Nu este dureroasă, este simplă și eficientă. Ce îți poți dori mai mult?

Pentru cele mai multe dintre noi, părul facial este o problemă. Fie că este prea des, fie că firele sunt prea lungi, fie că sunt închise la culoare. Pentru a evita epilarea facială, propunem un truc simplu, pe care îl poți pune în aplicare chiar la tine acasă. Funcționează de minune și nici nu este agresiv pentru ten. Sunteți gata pentru provocarea noastră? Uitați ce trebuie să faceți dacă vreți să vă epilați…natural.

Pregătiți un amestec de suc de lămâie și zahăr dacă vreți să scăpați de părul facial. Zahărul exfoliază pielea, iar sucul de lămâie este un astringent puternic, dar și un agent de înălbire natural. Metoda este perfectă pentru a deschide și uniformiza tenul, dar și pentru a scăpa de părul de pe față. Amestecul poate fi utilizat și pe alte zone ale corpului.

Ingrediente

  • 2 linguri de zahăr
  • 2 linguri de suc de lămâie
  • 10 linguri de apă
  • vas de sticlă

Mod de preparare

  • Amestecați zahărul, lămâia și apa în vas, până când se dizolvă zahărul
  • Aplicați amestecul pe față, în direcția creșterii firelor de păr
  • Lăsați să acționeze timp de 15-20 de minute, apoi clătiți cu apă, frecând ușor fața.
  • Repetați de 2-3 pe săptămână, timp de mai multe săptămâni

Procedeul trebuie repetat până la eliminarea totală a părului facial. Nu funcționează din prima, așa că înarmați-vă cu puțină răbdare. Vestea bună este că funcționează și nu agresează tenul în nici un fel, asta pentru că ingredientele sunt naturale. De altfel, această metodă este folosită încă din Antichitate, tot pentru epilare naturală.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline