astratex.ro
Beauty Tips

Ellie White și-a schimbat radical look-ul! A renunțat la negru în favoarea altei culori

aprilie 26, 2016
bestkids.ro%20

Ellie White a recurs la o schimbare de look spectaculoasă. După o lungă perioadă de timp în care a fost brunetă, artista a decis sa își deschidă culoarea părului. La recomandarea hairstylistului său, s-a vopsit blond, însă nu în totalitate, ci doar jumătate din lungimea părului.

Atista a renunțat la negru

Atista a renunțat la negru

Astfel, solista este acum admirată pentru efectul spectaculos de tip ombre. Rezultatul a fost prezentat fanilor în câteva fotografii realizate în Brașov și postate pe blogul său, elliewhite.ro. Transformarea nu se va opri însă aici. Blondul lui Ellie va fi din ce în ce mai deschis iar culoarea finală va fi prezentată în noul său videoclip ce va fi lansat la sfârșitul lunii mai, la timp pentru debutul sezonului estival și pentru concertele pe care le va susține în vara acestui an.

Ellie și-a schimbat look-ul

Ellie și-a schimbat look-ul

De-a lungul timpului, Ellie White a trecut prin mai mute schimbări de look. Deși a cochetat cu nuanțe precum blond, castaniu, șaten, roșcat, perioada în care a fost brunetă a rămas întipărită cel mai mult în memoria publicului. Ellie White comunică zilnic cu fanii săi prin intermediul paginii oficiale de Facebook și prin blogul său, unde postează impresii din vacanțe, recomandări de stil, culinare și fotografii din carieră și din viața personală.

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline