starshiners.ro
Health

Elimină toxinele cu următoarele plante-minune! Corpul tău îți va mulțumi!

aprilie 13, 2016
bottegaverde.ro

Organismul nostru acumulează toxine constant. Zilnic, el se ”îneacă” în ele și de cele mai multe ori, nu poate să le elimine de unul singur, pentru că nu are puterea. Întotdeauna are nevoie de ajutor, iar acest ajutor îl găsește tot în farmacia naturii, prin tot felul de plante, legume și fructe. De data aceasta, vom vorbi însă de plantele care ajută la eliminarea toxinelor din organism.Sunt câteva care fac minuni la acest capitol!

Sunt plante renumite pentru capacitatea lor de curățare, fiind considerate depurative, ceea ce înseamnă că ele curăță sângele.Ele elimină deșeurile și previn acumularea toxinelor metabolice. O parte din ele sunt recunoscute pentru tratarea condițiilor dificile ale pielii. De cele mai multe ori, atunci când cantitatea de toxine crește și corpul nu poate face față eliminării lor, acestea se manifestă la nivelul pielii. Sunt câteva plante care funcționează de minune în ceea ce privește eliminarea toxinelor.

Brusturele

Elimină toxinele prin urină. Este eficient în eliminarea durerilor de gută. Extrage vechile toxine și și acizii acumulați în organism de mai mult timp. Aceste deșeuri toxice pot crea iritații ale pielii. De aceea, prin folosirea brusturelui, corpul se purifică, iar tenul se îmbunătățește.

Dracila

Ajută stomacul să se vindece, conferă vigoare și tonicitate sistemului digestiv. Astfel, toxinele se absorb mai greu în sânge. În plus, planta stimulează ficatul și ajută corpul să elimine toxinele mai repede. Gustul ei nu este prea plăcut, dar efectele pe care le are sunt cu adevărat miraculoase.

Dragaveiul

Elimină toxinele prin intermediul intestinelor. Se consumă în doze mici, pentru că dozele mari pot cauza un efect laxativ puternic. Planta tratează afecțiunile cronice ale pielii, dar și intestinele infestate cu toxine. Dacă toxinele nu sunt eliminate prin intestine, acestea sunt reabsorbite de sânge, ceea ce poate duce la afecțiuni grave ale pielii.

Stânjenelul

Această plantă elimină toxinele acumulate în sistemul limfatic, ajutând limfa să circule liberă. Toxinele sunt apoi procesate de ficat și evacuate prin intestinul gros. Această plantă contribuie la echilibrarea hidratării și este folositoare în afecțiunile cronice ale pielii.

Turița

Este o altă plantă cu efecte miraculoase asupra organismului. Aceasta elimină toxinele din matricea intracelulară. Multe plante cu efect purgativ elimină toxinele doar din matricea extracelulară, turița fiind un adevărat miracol pentru organism. Ea elimină toxinele din interiorul celulelor și ajută corpul să le evacueze. Procesul trebuie să fie lent. Dacă nu ați mai făcut nicio detoxifiere cu turiță până acum, este mai bine să mai aștepți puțin înainte de a o folosi, asltfel vei experimente câteva efecte secundare neplăcute. Efectul ei de purificare este foarte puternic, iar după ce o vei folosi te vei simți alt om.

 

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline