orange.ro
Lifestyle

Ele sunt cele mai fericite și pozitive zodii! Stai îm preajma lor dacă vrei să-ți fie bine

mai 27, 2016
zenda.ro

Când vine vorba de fericire, trei sunt zodiile care emană parfumul bucuriei prin toți porii, indiferent de situație. Sunt atât de optimiste și de euforice, încât este imposibil să nu îi molipsească și pe ceilalți cu această fericire. Care sunt zodiile atinde de magia bucuriei eterne?

Citește și: Ce fel de femeie ești în funcție de luna în care te-ai născut: serioasă, aventurieră, familistă sau infidelă?

Printre cele mai fericite semne ale zodiacului se numără căposul Taur, timida Fecioară și zburdalnicul Vărsător. Ele sunt zodiile pe fața cărora veți găsi numai fericire și împlinire, iar înăuntrul lor, o vâlvătaie de fericire. Dacă vreți să se molipsească, trebuie să stați puțin mai mult pe lângă ele.

Taur

Coajă tare, miez moale. Taurii sunt, în general, destul de detașați de toate problemele și situațiile neprevăzute care apar în viața lor. Nu se vor consuma niciodată mai mult decât trebuie și nu îi vei vedea albiți înainte de vreme. Pentru că, dincolo de toate, ei sunt foarte relaxați atunci cânnd vine vorba de viața lor. Ei iau totul ca atare și nu se panichează foarte des. Fericirea este mereu prezentă la Tauri, care îi molipsesc pe cei din jur cu zâmbetul și bucuria lor. Le și place să facă asta, pentru că vor să fie lideri de turmă și sp fie cei care declanșează schimbarea.

Fecioara

Fecioarele sunt destul de liniștite, ca și semne zodiacale.Probabil sunt printre puținele zodii care au descoperit secretul fericirii adevărate. Ele au descoperit secretul pornind, înainte de toate, de la liniștea lor sufletească personală. Pentru că au descoperit propria lor liniște și pace, asta nu le aduce decât fericire în momentul de față, pe care o emană prin toți porii. Fecioarele îi vor influența și pe cei din jur să fie la fel ca ele, având metodele potrivite pentru a face acest lucru. În același timp, ele sunt considerate de cei mai mulți a fi adevărați lideri și surse de inspirație.

 Varsator

Eterni copii, Vărsătorii se bucură de viață în fiecare minut al existenței lor. Ei preferă,ca și semn zodiacal, să lase grijile și problemele deoparte și să se concentreze pe latura frumoasă a vieții, cea care le aduce zâmbetul pe față. Tocmai de aceea ei vor fi mereu fericiți, prin prisma alegerii de viață pe care au făcut-o.

Citește și: Totul despre Horoscop

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline