orange.ro
Lifestyle

El este cel mai greu de cucerit bărbat al zodiacului! Te bagă în patul lui, dar în inima lui nu: zodia cea mai încăpățânată

iunie 11, 2016
zenda.ro

Ca și zodie, bărbații Capricorni nu se numără printre cei mai…ușuratici bărbați ai zodiacului. Sunt destul de greu de cucerit, dar și când faci asta, așteaptă-te la clipe magice alături de el. Ce să faci și ce să nu faci unui bărbat capricorn pentru a intra în grații? Care sunt punctele lui tari și care sunt punctele slabe? Îți spune Elli.ro!

Citește și: Este cel mai dorit, cel mai popular și iubitor partener! El este bărbatul cu cea mai bună zodie din horoscop

Este încăpățânat

Încăpățânarea este o caracteristică a zodiei, care se manifestă și la bărbații Capricorn, dar și la femei. Bărbații sunt însă puțin mai maleabili din acest punct de vedere, încăpățânarea lor putând fi demontată destul de repede, dacă știi cum să îi iei. Este nevoie de timp și de multă pricepere pentru a face asta, dar ei sunt dispuși să renunțe la această caracteristică negativă care îi definește dacă vâd că te chinui puțin pentru a le intra în grații.

Sunt prietenoși și sociabili

Bărbații Capricorn nu sunt taciturnii zodiacului, asta e clar. Lor le place să socializeze, le place să cunoască oameni noi, atât femei, cât și bărbați. Capricornii sunt oameni ai discuțiilor, mai puțin oameni ai acțiunii, așa că îi vei găsi mereu la o masă cu mulți oameni, discutând despre tot felul de subiecte. Atunci când ai un iubit Capricorn, ține minte aceste lucruri, pentru că probabil îi vei rupe destul de greu din mulțime.

Le place să flirteze

Bărbaților Capricorn le place să flirteze, doar că nu sunt maeștri desăvârșiti ai acestei meserii. Nu se poate spune că sunt Casanova, dar le place să fie adorați de femeile din jur. Fie pentru glumele lor, fie pentru inteligența lor, fie pentru modul în care se îmbracă, lor le place să fie mângăiați între cornițe cu tot felul de complimente, pe care le întorc la rândul lor. Nu se vor da în lături de la un flirt, pentru că asta le confirmă odată în plus cât de tari sunt ei ca și bărbați. De cele mai multe ori, flirturile sunt nevinovate, vor dpar să fie în centrul atenției și al discuției, fără a vrea să concretizeze nimic. Așa că fii cu băgare de seamă când se întâmplă asta și vezi care le sunt intențiile. De cele mai multe ori, te pot aprinde, pentru ca ulterior să te lase să cazi în plasa deziluziei, pentru că nu vor nimic de la tine.

Are calități paterne

Bărbatul Capricorn are calități paterne. Îi place să o protejeze și să o sprijine pe cea de lângă el, atâta vreme cât și ea își dorește asta. Nu îi plac femeile independente, ci le adoră pe cele care au nevoie de ajutor și asupra cărora să își manifeste protecția.

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline