orange.ro
Lifestyle

Ei sunt pesimiștii zodiacului! Unul dintre ei este nativul din Pești!

mai 23, 2016
zenda.ro

Trei sunt zodiile catalogate a fi cele mai triste din zodiac. Acele zodii pesimiste, care te întristează și pe tine ori de câte ori de afli lângă ele sau care reușesc să posomorască până și cel mai fericit om. Nu fac asta cu răutate sau intenționat, este doar o trăsătură a semnului zodiacal în care s-au născut. În caz de te întrebai care sunt aceste trei zodii, misterul este elucidat acum: Capricorn, Rac și Pești. 

Capricornul, Racul și Peștii încearcă pe cât se mult posibil să fie fericiți. Numai că atunci când sunt pe punctul de a reuși, apare mereu ceva care le strică buna dispoziție și pică iar în borcanul cu melancolie pe care încearcă atât de mult să îl evite.

Rac

Foarte familiști și sensibili, racii sunt recunoscuți pentru faptul că nu sunt pe cât de sociabili și-ar dori. Ei își selectează foarte atent personele cu care interacționează, iar de cele mai multe ori tind să se închidă nu numai în ei, dar și în casă. Dacă ar putea, și-ar lua o peșteră undeva departe de zgomotul urbei, unde să nu îi deranjeze nimeni. Tristețea lor provine și din acest lucru, și anume că nu interacționează atât de mult cu oamenii. Par posaci și taciturni, lucru care nu este pe placul celor din jur. Cu greu îi poți scoate din ale lor, iar atunci când crezi că ai reușit, nu realizezi decât că le-ai picat în plasă și că au reușit să te întristeze și pe tine cu ideile pe care le au.

Capricorn 

Capricornii sunt regi și regine de gheață. Îi vezi undeva pe un tron, poruncind celorlalți, pentru că asta le place să facă. Sunt destul de negativiști, pesimiști și posaci, lucru care nu face decât să trădeze tristețea pe care o au în suflet. Și ea, tristețea, provine din faptul că sunt perfecționiști și atunci când nu ies lucrurile cum vor ei și cât de repede vor ei, pică într-o stare de melancolie apatică, din care nu îi mai poți scoate. Decât să îi consiliezi, mai bine îi scoți într-un grup mare, pentru a le testa sociabilitatea și capacitatea de reacția. Asta le va place foarte mult.

Pești

Peștii sunt boemi. Și ca orice artist boem, tind să se suprasatureze cu propriile probleme, gânduri și idei, de care cu greu reușesc să scape. Trăiesc pentru tristețe și suferință, pe care o ridică la rand de artă. Probabil că nu vei mai găsi alte zodii care să transforme atât de productiv emoțiile și sentimentele lor negative. Dacă sunt în toane proaste, este bine să îi ignori sau să îi eviți, pentru că vor reuși foarte repede să îți imprime starea lor.

 

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline