orange.ro
Lifestyle

Ei sunt cei mai răi oameni de pe pământ. Zodii de care trebuie să te ferești cu orice preț

aprilie 11, 2016
zodiac elli.ro
zenda.ro

Nu toți suntem buni și nu toți avem intenții onorabile, mai sunt și persoane care nu fac altceva decât rău, iar plăcerea lor cea mai mare o simt când văd alți oameni în suferință. Evident, nu toată lumea este la fel, însă majoritatea celor din zodiile prezentate mai jos au probleme mari și sunt chiar diabolici.

Cea mai periculoasă zodie din tot zodiacul este LEUL. Cel mai mult de pe pământ se iubește pe el, este atât de egoist încât întotdeauna se pune în fața altor persoane și contează cât de fericit este el, nicidecum ceilalți. Dovada supremă de răutate o dovedește atunci când este chiar fericit când altora le merge rău. Sunt sadici  și parcă nimic nu poate sta în calea lor …

Cei din zodia BERBEC, nu spunem toți, însă majoritatea sunt agresivi și chiar periculoși dacă îi scoți din sărite. Pot fi în stare de orice și nu se gândesc de două ori când vine vorba de a purcede în cele mai îngrozitoare lucruri care le trec prin cap. Semnul zodiacal este pus sub această tendință.

Și surpriza cea mai mare vine din partea SĂGETĂTORULUI, care pare bun, amuzant, ba chiar te face să râzi, însă în acest timp el pune la cale cele mai horror planuri, ba chia își închipuie tot felul de lucruri în mintea lui. Nu este un pas foarte mare de la gândire la a pune în practică ceea ce gândesc, au nevoie doar de încurajare.

 

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline