starshiners.ro
Health

Efecte terapeutice chiar la tine acasă! Ia-ți o lampă din sare Himalaya și o să vezi ce poate face pentru sănătatea ta!

iunie 7, 2016
bottegaverde.ro

Ai auzit vorbindu-se cu siguranță de lămpile din sare de Himalaya. Dar ceea cce trebuie să știi este că ele nu sunt numai de decor. Ele au și o serie de beneficii asupra sănătății, care le transformă într-un instrument perfect pentru curățarea și ionizarea aerului din încăpere. Făcând asta, lămpile din sare de Himalaya tratează și o serie de afecțiuni, chiar foarte diversificate!

Citește și: Mici trucuri care te ajută să rămâi mereu tânăr! Dacă ai peste 30 de ani, gândește-te serios să le pui în aplicare!

lampi de himalayaLămpile din sare de Himalaya sunt așa numitele ”Vitamine ale aerului”, și asta pentru că sunt făcute din sare pură, plină de minerale. Ele funcționează ca și ionizatori ai aerului din încăpere, fiind perfecte pentru neutralizarea diferitelor simptome pe care le resimțim.

Principiul de funcționare este simplu: odată ce aprinzi becul lămpii, căldura propagată de acesta începe să activeze sarea, ionizând aerul din încăpere. Pe lângă asta, lumina emanată de lampă este cât se poate de caldă și plăcută, creând o atmosferă intimă. Poți găsi aceste lămpi fie în magazine axate pe așa ceva, fie în magazinele naturiste, care sunt distribuitori de lămpi de sare. Prețurile variază, de la 10 lei până la 100 de lei.

Care sunt beneficiile lămpii de sare?

În primul rând, lămpile de sare ionizează camera. Apoi, echilibrează frecvențele artificiale și lungimile de undă electromagnetice care provin de la echipamentele electronice. Mai mult decât atât, produc unde de lumină din spectrul curcubeului, care îți protejează corpul. Trei mari beneficii pe care le au de îndată ce încep să acționeze în casă.

Ce afecțiuni tratează lămpile din sare de Himalaya?

Pe lângă beneficiile de mai sus, lămpile din cristale de sare anihilează diferite afecțiuni fizice și psihice, tocmai prin ionizarea negativă pe care o produs. Ele ajută la:

  • probleme respiratorii
  • tratarea alergiilor
  • tratarea afecțiunilor pielii
  • eliberarea de stres
  • dureri de cap și migrene
  • reumatism
  • diferite afecțiuni ale sistemului circulator
  • folosite în terapii pentru tratarea insomniilor

Este ideal să pui aceste lămpi fie lângă pat, fie în locurile unde ai densitatea cea mai mare de electrocasnice. Ele sunt excelente pentru purificarea aerului, mai ale sîn lunile de iarnă, când nu poți face aerisirea camerelor atât de des.

 

 

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline