starshiners.ro
Health

Durerea de ureche dispare instant cu aceste remedii simple!

august 27, 2016
bottegaverde.ro

Durerea de ureche poate fi foarte inconfortabilă. Cele mai multe sunt datorate infecțiilor și acumulării de lichid în urechea medie. Alte cauze includ răceală, ceară in ureche, blocajul în pasajul nazal, daune fizice în interiorul urechii, o creștere a presiunii aerului și așa mai departe.Câteva remedii simple pot ajuta la ameliorarea durerii și dacă suferi vreodată de așa ceva, ar fi bine să le încerci!

Durerile de ureche apar mai frecvent în rândul copiilor mici, mai degrabă decât la adulți. Remediile există, iar acestea sunt din cele mai simple și din cele mai eficiente. Suntem siguri că aveți una sau mai multe dintre aceste ingrediente în bucătăria dumneavoastră.

Sticlă de apă

Pune o sticlă caldă de apă în jurul urechii infectate. Poate ajuta la ameliorarea durerii de ureche. Mențineți-o acolo timp de câteva minute și veți vedea cum durerea dispare instant.

Mentă

Atât frunzele de mentă, cât și ulei de mentă pot fi folosite pentru a calma durerile de ureche. Puneți sucul din frunze de mentă proaspete într-un picurător și apoi aplicați cateva picaturi în ureche. Cu ajutorul unui tampon de bumbac, se aplică câteva picături de ulei de mentă în exterior, în jurul deschiderii urechii. De asemenea, vă puteți dilua uleiul de mentă, folosind ulei de măsline și apoi să îl aplicați

Usturoi

Usturoiul are proprietăți antibiotice și analgezice și poate ajuta la reducerea durerii în ureche cauzate de o infecție. Se încălzește o linguriță de usturoi tocat în două linguri de ulei de susan. Se răcește și se filtrează uleiul. Pune 2-3 picături de acest ulei de usturoi în ureche. O altă opțiune este de a extrage sucul din câțiva căței de usturoi.

Uscător de păr

Aplicarea de căldură dintr-un uscător de păr poate fi o modalitate foarte bună de a reduce durerea de ureche. După ce ați făcut un duș sau o baie, utilizați uscătorul de păr. Mențineți uscător A se păstra setarea uscător la cald și țineți-l ul pe aer cald, pentru a scoate toată umezeala. Nu folosiți uscătorul pentru mai mult de cinci minute.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline