orange.ro
Lifestyle

Este considerat un geniu! Motivul uimitor pentru care și-a uns interiorul mașinii cu ulei de măsline / VIDEO

septembrie 15, 2016
zenda.ro

Uleiul de măsline este foarte benefic pentru sănătate, însă foarte puține persoane știu că el mai poate fi folosit și în alte scopuri. Un haker rus a dezvăluit motivul pentru care în mașina lui se află întotdeauna o sticlă de ulei de măsline cu care unge interiorul. La prima vedere pare o nebunie ce face, însă după ce veți viziona video-ul vă veți da seama că tipul este foarte ingenios, iar rețeta lui este de succes.

Cu siguranță vă întrebați ce altă întrebuințare benefică poate avea uleiul de măsline exceptând-o pe aceea că este foarte benefic pentru organism. Ei bine, tânărul din clipul de mai jos le dă o lecție tuturor șoferilor și le demonstrează că uleiul de măsline poate să-i ajute, iar o sticlă mică poate să facă minuni. Tot ce aveți nevoie este de ulei și șervețele din hârtie.

De obicei, pentru curățarea interiorului se folosesc produse pe bază de chimicale, însă hakerul rusesc a descoperit această metodă. El pune ulei de măsline pe șervețelele din hârtie și șterge întregul interior până când toată mizeria dispare. După acest lucru, tânărul șterge mașina din nou, iar autoturismul este dezinfectat și curățat natural. Plus de asta, trebuie să știți că astfel veți fi scutiți de alergii din cauza produselor de curățat.

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline