astratex.ro
Lifestyle

După ce a fost hărțuită sexual, Kesha primește o nouă lovitură: ”Sunt foarte tristă și îmi pare foarte rău că …”

mai 18, 2016
kalapod.ro

Kesha urma să cânte, duminică, la Billboard Music Awards, însă a fost anunțată pe ultima sută de metri că nu va mai participa la acest eveniment deoarece urma să vorbească despre procesul pe care îl are cu fostul său producător, Dr Luke, pe care l-a acuzat de agresiune sexuală.

Dr Luke și Kesha, pe vremea când se înțelegeau

Dr Luke și Kesha, pe vremea când se înțelegeau

După ce a fost anunțată că nu va mai cânta la Billboard Music Awards, Kesha a lăsat un comentariu pe Facebook cu privire la situația în care se află. Deși a fost acuzată că urma să facă mai multe comentarii despre fostul ei compozitor muzical, cântăreața s-a simțit nevoită să aducă lămuriri în acest sens. ” Eram foarte fericită pentru că urma să aduc un tribut artistului Bob Dylan prin „It ain’t me, babe” la Premiile Billboard din acest an. Sunt foarte tristă și îmi pare foarte rău că nu voi mai putea face acest lucru. Am vrut doar să fie foarte clar că reprezentația mea era despre a onora amintirea unuia dintre cei mai buni compozitori din toate timpurile și nu avea legătură cu Dr. Luke ( n.r Łukasz Sebastian Gottwald). Nu aveam de gând să folosesc o poză cu el, să vorbesc despre el sau despre situația în care mă aflu cu el în momentul de față. Pur și simplu am vrut să cânt o melodie tribut pentru unul dintre artiștii care m-a motivat mereu. Mulțumesc pentru sprijin”, a scris Kesha pe Facebook.

Anul trecut, Kesha a depus o plângere la Tribunalul superior din Los Angeles  pe numele lui Dr. Luke cu acuzația:  agresiune sexuală. Artista susține că producătorul ei „a forțat-o să ia droguri și alcool pentru a abuza sexual de ea”, dar și că  „într-o dimineață s-a trezit goală și cu greață în patul producătorului său şi că nu-şi aminteşte cum a ajuns acolo”. În tot acest timp, vedeta a încercat să-și refacă viața, mai ales că scandalul i-a afectat cariera muzicală, deoarece multe dintre piesele de top ale sale au fost realizate de fostul ei producător și nu a avut dreptul să le cânte. Mai multe vedete s-au alrătat solidare cu întâmplarea ei și au făcut donații în contul cântăreței.

LaFemme

Alte articole interesante

Inline
Inline