starshiners.ro
Beauty Tips

Doctorul estetician Ina Sosoaca, remedii pentru ridurile nasogeniene. Iată ce tratamente sunt recomandate

martie 17, 2017
Medicul estetician Ina Sosoaca
bottegaverde.ro

Medicul Ina Sosoaca vă poate ajuta să diminuați orice formă de riduri, însă în acest articol atenția este îndreptată către ridurile nasogeniene. Doctorul estetician vă invită să încercați tratamentul corespunzător pentru rezolvarea acestui tip de problemă. Toți dorim să avem veșnic o piele tânără și frumoasă, însă chiar dacă nu se poate să rămânem cu pielea întinsă pentru totdeauna, cel puțin putem prelungi tinerețea dacă ținem cont de câteva aspecte. Ridurile nasogeniene sunt o problemă pentru toată lumea, iar după o vârstă sunt evidente.

Medicul estetician Ina Sosoaca vine în ajutorul nostru cu câteva soluții pentru îndepărtarea ridurilor nasogeniene. Doctorul ne explică modul în care se formează aceste riduri, când încep să apară pentru prima dată și cum pot fi îndepărtare ridurile nasogeniene.

” Unul dintre cele mai vizibile semne date de vârsta este accentuarea și formarea ridurilor nasogeniene. Aceasta zona, de obicei, afectează pacienții destul de timpuriu, in mod special pe cei cu forma fetei mai alungită și predispoziție genetica. Formarea umbrei in jurul gurii, da o imagine de fata obosita și epuizata. Pentru a rezolva aceasta problema medicul trebuie sa analizeze cauza formarii ridurilor nasogeniene și sa decidă metoda cea mai adecvată pentru a avea rezultate optime. De cele mai multe ori este necesară aplicarea procedurii de ridicare a pometilor, sau refacerea treimii mediene a fetei.

Ridurile nasogeniene se formează din mai multe motive. Pierderea volumului osos, si a celui adipos in zona zigomatică și temporala. De la vârsta de 25-27 de ani începe diminuarea treptata a oaselor faciale, relaxarea ligamentelor, a volumului țesutului adipos și laxitatea pielii. Ca rezultat, apare o redistribuție a greutatii fetei, cu deplasarea descendenta a tesuturilor moi spre centru, fata ovala devine mai lunga, cu contur neclar, iar in jurul gurii se formează ridurile nasogeniene. Când ajungem in aceasta situație, in primul rând, trebuie sa repoziționăm greutatea fetei prin completarea volumului pierdut la nivelul obrajilor și sa-i refacem echilibrul, având ca efect, pe lângă usurarea treimii inferioare, dispariția ridurilor nasogeniene.

Foarte des, din cauza scăderii volumului fetei, încep sa apara și cearcănele, fibrele muschilor din jurul globului ocular fiind inserate in mușchii obrajilor. Datorită acțiunii gravitației țesuturile moi ale fetei se lasă, coboara, iar partea inferioară a mușchilor oculari se contracta in continuare, formând șanțul nasolacrimal.

Sunt 3 etape principale a refacerii ridurilor nasogeniene:

1. Diminuarea tonusului muscular a muschilor de expresie;
2. Refacerea volumului pierdut, sau a insuficientei genetice din zona pomeților;
3. Liftingul

1. Reducerea hipertonusului muscular este necesară pentru ca activitatea excesivă a mușchilor sporește biodegradarea substanțelor de umplere, avand efect de reducere a timpului de menținere a procedurii. De obicei, corectarea este mai complexa și necesita introducerea toxinei in toata treimea superioară a fetei ( frunte, glabela, zona ochilor).

2. Trebuie sa înțelegem ca este greu sa obtineti pomeți ideali intr-o singura ședința. Durata așezării și interconectării fillerului cu osul și țesuturile înconjurătoare este de minim 2 săptămâni, iar reabilitarea completa este de 21 de zile. Foarte des este nesar un retuș, după care treimea mediana a fetei se reface complet, in mod natural, fata ia forma de V ( forma fetei tinere, a frumuseții ),care se diminuează spre barbie și se largeste spre tample. Totodata dispar și ridurIle nasogeniene. Efectul liftingului lichid durează 1-1,5 ani dacă toate etapele sunt respectate in mod riguros.
Când fata pacientului prezinta extravolum, cu exces de țesut adipos, in aceasta situatie putem sa apelam la lipoliza injectabila (3-5 proceduri o data la 7-10 zile) pentru a”ușura” fata.

3. Lifting. Dacă totuși metodele descrise anterior nu rezolva forma partii inferioare a fetei ne ajuta și procedura de introducere a firelor COG. Aceasta metoda poate fi indicată numai dacă volumul treimii mediene este refăcut complet. La fel ca și la substanțele de umplere, avem o perioada usor inflamatorie de aproximativ de 3 săptămâni. Rezultatul procedurii durează timp de 2 ani.
Acest complex de proceduri ne da posibilitatea sa scăpăm de ridurile nasogeniene și sa prevenim apariția lor, datorită refacerii volumului facial.”, a menționat medicul estetician pe pagina de Facebook.

Ina Sosoaca este medic specialist în dermatologie și medicină estetică, doctor în Științe Medicale și trainer internațional pentru metode și tratamente în medicina estetică. Medicul estetician poate fi găsit pe facebook cu numele Ina Sosoaca.
Doctorul estetician Ina Sosoaca colaborează cu Bella Medical Spa, unde vă puteți face programări pentru consultații.
astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline