orange.ro
Lifestyle

Discuții aprinse între Liviu Vârciu, Răzvan și Dani. S-a întâmplat în culise

aprilie 4, 2016
Liviu Vârciu
zenda.ro

Liviu Vârciu, Răzvan Simion și Dani Oțil sunt colegi la ”Bravo, România”, emisune ce va începe de săptămâna viitoare. Nici bine nu au început filmarile că cei trei deja se șicanează, iar discuțiile dintre ei au ajuns la urechile producătorilor. Dacă Răzvan are un aliat în Dani, Vârciu trebuie să le facă față celor doi de unulsingur. Și se pare că reușește. Rămâne să vedem ce se va întâmpla între cei trei în perioada următoare.

Cunoscuți pentru simțul umorului pe care nu se feresc să îl etaleze ori de câte ori se poate, prezentatorul Liviu Vârciu și jurații Răzvan Simion și Dani Oțil fac schimb de glume mai mereu la filmările „Bravo, România!”, emisiune ce va începe la Antena 1 marți, 5 aprilie, de la 20.30. Așa se face că cei trei reușesc de fiecare dată să se tachineze și să dea naștere unor momente extrem de amuzante. Chiar din prima ediție, Liviu Vârciu va declara sus și tare că el le va spune celor doi Dani și Răzvan: „De 13 ani, Răzvan a fost primul. E cazul să se schimbe lucrurile.Răzvan nu a stat pe gânduri și îi va da imediat replica: „Ține minte că rimează cu „banii”: Răzvan și Dani au venit să-ți ia, pardon, să-ți dea banii”, glumește acesta, așteptând riposta lui Liviu, care nu întârzie să o dea. „Dani și Răzvan au rămas fără un ban.”

Răzvan Simion și Dani Oțil

Răzvan Simion și Dani Oțil

Întrebat cum e cu glumele dintre el și cei doi jurați de la „Bravo, România!”, Liviu recunoaște că „Dani și Răzvan – că eu așa le zic – sunt simpatici, nu pot să mă supăr pe ei, mă bucur că am putut să îi avem împreună în show, că dacă venea unul singur ar fi dat jumătate de notă, așa e bine că au venit amândoi ca să dea o notă întreagă. Mă consolez cu gândul că ei se trezesc în fiecare dimineață foarte devreme și eu nu. Ah, și cred că am și salariul mai mare”, încheie acesta în aceeși notă de umor.

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline