starshiners.ro
Diet and Fitness

Dieta cu afine care te scapă de surplusul de grăsime. Ce trebuie să faci?

februarie 17, 2016
afine elli.ro
bottegaverde.ro

Vine primăvara, iar încet, încet se apropie vara. Trebuie să arătăm perfect. Desigur, nu doar în această perioadă a anului, însă rochiile vaporoase sau pantalonii scurți lasă la vedere și părțile nedorite. Ca să nu ajungem să avem parte de momente neplăcute este bine să ne menținem în formă. Și cum doar prin sport și dietă putem slăbi, vă sugerăm să încercați un remediu natural și delicios.

Dacă nu ați ghicit, în articol vă vom vorbi despre afine. Poate mulți dintre noi spunem că sunt niște fructe banale, însă cu siguranță foarte multe persoane nu știu că afinele conțin cei mai mulți antioxidanți dintre toate fructele și legumele existente. Aceste fructe luptă și împotriva cancerului prin conținutul de acid elagic și antocianina, pe lângă alți antioxidanţi. De asemenea, afinele sunt bune și pentru prevenirea bolilor precum Alzheimer sau Parkinson, dar, pe lângă asta, reduce colesterolul rău, ajută la prevenirea bolilor cardiace, ajută la îmbunătăţirea memoriei şi a funcţiilor cognitive si luptă împotriva procesului de îmbătrânire.

Dar să revenim la dieta noastră.  Aceste fructe, afinele, conțin foarte puține calorii, iar spre exemplu: 84 de calorii/ cană. Afinele reduc grăsimele de pe abdomen, iar în urma unui studiu realizat în cadrul Universităţii din Michigan s-a constatat că dacă veți consuma regulat afine veți reuși să scăpați de multe kilograme în plus. Are un impact major și la scăderea masei ficatului, al cărui proces de mărire are legătură cu obezitatea şi de rezistenţa la insulină, un antecedent al diabetului zaharat.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline