astratex.ro
Lifestyle

Diana Munteanu, cerută în căsătorie. Află toate detaliile despre marele eveniment

aprilie 4, 2016
Diana Munteanu
bestkids.ro%20

Diana Munteanu a fost cerută în căsătorită, iar acest lucru s-a întâmplat chiar la filșmările ”Bravo, România”, unde vedeta TV a avut parte de o surpriză inedită. Prezentatoarea TV a fost foarte emoționată și nu a știu cum să reacționeze. Până la urmă, pretendentul său a luat-o în brațe și i-a făcut o declarație uimitoare.

Tachinarile dintre Diana Munteanu și Liviu Vârciu, cei doi prezentatori ai show-ului “Bravo, România!”, show ce debutează marți, 5 aprilie, de la 20:30 la Antena 1 sunt deja celebre. Lucrurile par însă să evolueze, iar Liviu e din ce in ce mai hotărât. Pe parcursul filmărilor gesturile sale au fost mai mult decât grăitoare: îi aducea Dianei flori, ea avea grijă întotdeauna să-I aranjeze cravat, etc. Așa se face că la un moment dat acesta a declarat sus si tare, în fața camerelor: “Diana, dacă în 10 -15 ani nu găsești pe nimeni, să știi că vin eu. Eu oricum voi fi singur așa că bazează-te pe mine. La bătrânețe, chiar dacă o vărs un pic, eu îți aduc o cană cu apă.”, a spus Vârciu. Glumele si râsetele nu au încetat să apară, colegii din juriu susținând însă acest demers. Care a fost reacția Dianei, dacă a acceptat sau nu propunerea lui Liviu, rămâne de văzut în prima ediție a show-ului.

Diana Munteanu și Liviu Vârciu sunt foarte apropiați, însă momentan sunt doar buni prieteni

Diana Munteanu și Liviu Vârciu sunt foarte apropiați, însă momentan sunt doar buni prieteni

“Bravo, Romania!”, cel mai nou show de divertisment din Romania este o adevarata lectie de altruism. Echipe din diverse domenii, care nu au nicio legătură cu scena, își unesc forțele pentru o cauză nobilă. Performanțele lor vor fi evaluate de un juriu gata să observe și să noteze numărul de musical al fiecărei echipe. Așa se face că inegalabila doamnă a muzicii ușoare românești, Mirabela Dauer, va face echipă la pupitrul juriului cu alți trei domni care nu sunt străini de luminile scenei – Mihai Petre, Răzvan și Dani.

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline