starshiners.ro
Health

Detoxifică ficatul cu acest remediu simplu! Este un ingredient pe care îl găsești oriunde!

august 9, 2016
bottegaverde.ro

Procesul de curățare și de detoxifiere a ficatului cu ajutorul stafidelor este una dintre cele mai eficiente metode de recuperare a corpului și de eliberare a bolilor cronice, precum și a toxinelor care otrăvesc organismul. Trebuie să încerci acest remediu! Funcționează de fiecare dată și este cât se poate de eficient!

Ficat acționează ca o fabrică de sânge. De asemenea, ajută la consolidarea și stimularea digestiei în organism. Ficatul efectuează o altă funcție importantă, curăță sângele și elimină toxinele și impuritățile din corp. De aici este clar că ficatul curat înseamnă sănătate, vitalitate, energie, aspect frumos și starea de spirit bună. Selectați stafide de calitate, recoltate, nu prea moi, dar nici prea tari. Stafidele bune trebuie să fie de culoare închisă sau maro. Evită stafidele galbene. Odată ce ați găsit stafide potrivite, faceți rețeta de mai jos. Acesta vă poate ajuta la curățarea ficatului.

Reţetă

Dimineața, lăsați la macerat o jumătate de cană de stafide în apa caldă și le lăsați să stea așa timp de 15 minute. Apoi clătiți bine folosind apă. Se pun stafidele într-un castron și se umple cu apă clocotită, se răcește la temperatura camerei și se lasă până în dimineața următoare. A doua zi dimineața, pe stomacul gol, bea lichidul și mâncați stafidele. Stați întins în pat o oră și jumătate până la două ore și puneți o sticlă cu apă fierbinte pe partea dreaptă a abdomenului. Această procedură se realizează doar o dată pe săptămână într-o lună. Puteți repeta procedura doar de două ori pe an.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline