astratex.ro
Lifestyle

Delia despre Cheloo: „Pur şi simplu nu pot sã mi-l imaginez fãcând asta!”

aprilie 15, 2016
delia matache
bestkids.ro%20

Prezenţe constante pe piaţa media din România, pe cei trei juraţi „iUmor”, emisiune difuzatã duminica, de la 20:00, la Antena 1, îi leagã prietenii vechi. Dacã între Delia şi Cheloo, relaţia s-a „sudat” în cadrul emisiunii „X Factor”, tot de la Antena 1, din al cãrei juriu au fãcut parte amândoi la un moment dat, de Mihai Bendeac o leagã sentimente şi mai puternice, actorul fiindu-i Deliei chiar cavaler de onoare la nuntã.

Cele nouã zile petrecute împreunã la filmãrile pentru emisiune le-au demonstrat însã cã nu se cunosc atât de bine cum credeau. Într-o pauzã de filmare, Delia i-a mãrturisit lui Mihai: „Ştii ce îmi e mie foarte greu? Sã mi-l imaginez pe Cheloo fãcându-şi un selfie! Pur şi simplu nu pot sã mi-l imaginez fãcând asta!”, a spus Delia, care a continuat: „În primul rând nici nu a avut telefon cu camerã pânã acum!”. Cheloo a elucidat însã rapid misterul: „Mi-am fãcut patru selfie-uri în viaţa asta. Voiam sã fotografiez ceva ce aveam pe mânecã, eram în maşinã şi nu avea cine sã îmi pozeze mâneca!”, a spus el, spre amuzamentul colegilor. „Aş fi vrut sã vãd asta dintr-o altã maşinã, de la semafor!”, i-a spus Delia râzând, însã Cheloo i-a demonstrat cã nici asta nu ar fi fost posibil: „Eram oprit în mijlocul satului, treceau vacile pe lângã mine şi aşteptând am fãcut pozele!”.

Personalitatea explozivă a lui Mihai Bendeac, umorul sec şi sarcastic al lui Cheloo şi pofta de viaţă şi de râs a Deliei îi aşteaptă pe concurenţii dornici să demonstreze că imaginaţia românului nu are bariere, în cea mai nouã ediţie a emisiunii „iUmor”, difuzatã duminicã, de la 20:00, la Antena 1.

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline