starshiners.ro
Health

De ce femeile sunt cele care trebuie să facă primul pas în aplicațiile de dating

martie 15, 2016
aplicatii dating
bottegaverde.ro

În calitate de femeie care trăiește în era digitală, probabil că te aștepți ca bărbații să fie primii care trimit mesaje prin aplicațiile de dating. Oricum primești deja prea multe, nu-i așa?

Adevărul este că bărbaților nu le este întotdeauna la îndemână să facă acest prim pas, tocmai pentru că femeile se plâng continuu de mesajele spam pe care le primesc. În plus, este de 2,5 ori mai posibil ca o femeie să primească un răspuns atunci când scrie online unui bărbat decât atunci când situația este inversată. Cu cât îți acorzi mai multe șanse pentru a cunoaște pe cineva, cu atât șansele să te îndrăgostești sunt mai mari. Explicația științifică din spatele acestui fapt este aceea că oamenii, bărbați sau femei, sunt construiți pentru a cuceri. Dacă te vei lăsa cucerită în loc să preiei tu rolul dominant te vei compromite în a avea un dezavantaj față de eventuala pereche.

În plus, dacă aștepți că primul pas să fie făcut de un bărbat, probabil că vei primi o mulțime de mesaje de la tipi care nu sunt pe placul tău, tocmai pentru că nu ești tu cea care alege. Site-ul de dating OK Cupid dezvăluie că bărbații trimit mesaje femeilor care sunt cu cel puțin 5 procente mai atrăgătoare decât ei. Pe de altă parte, femeile care trimit ele însele primul mesaj abordează bărbați care sunt cu minim 7% mai atrăgători decât ele. Asta înseamnă că poți cuceri un bărbat cu cel puțin 12% mai atrăgător dacă decizi să faci tu primul pas în online dating.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline