starshiners.ro
Health

Dacă faci aceste 4 lucruri, te vei cupla imediat! S-a terminat cu singurătatea!

mai 4, 2016
bottegaverde.ro

Cu toate că singurătatea nu este ceva rău, poate că a venit momentul să iei pe cineva lângă tine și să începi să trăiești în doi. Sigur, o să spui, și unde îl găsesc și cum îl fac să rămână lângă mine? Se pare că există o serie de lucruri, pe care dacă le pui în aplicare, îți crește ratingul de cuplare, iar tu nu vei mai fi singură. Tehnica este demonstrată științific și se pare că funcționează în toate cazurile. Oricum ar fi, soluția este întotdeauna la tine, nu la ceilalți!

Să îți pui calitățile fizice în valoare

O scurtă vizită pe la chioșcurile de ziare sau în online, pe site-urile dedicate femeilor scoate la iveala primul lucru care îți sporește șansele de cuplare: acela de a-ți îmbunătăți aspectul fizic. Cu o sumedie de materiale și sfaturi în acest sens, unei femei nici măcar nu îi este greu să facă acest lucru. Plus că acestea sunt și dorințele bărbaților, dacă stăm mai bine să ne gândim. Asta nu înseamnă că trebuie să ajungi în cabinetele de remodelare corporală neapărat sau la chirurgie estetică, ci să înveți cum să îți pui calitățile în evidență, pentru a fi mereu sclipitoare. Chiar și pe Elli.ro poți găsi o sumedenie de materiale care te vor ajuta în acest sens.

Să îți scoți fidelitatea la înaintare

Fidelitatea nu ar părea printre primele lucruri pe care să le reliefezi atunci când vrei să ai o relație, pentru că te gândești că nu ai cum să o nuanțezi prea ușor. Ei bine, se poate. Ea este practic temelia pe care se va construi noua relație, așa că e bine să o ai în vedere. Dar cum faci asta? În primul rând, să nu vorbești despre bărbații din relațiile anterioare, să nu flirtezi cu alți bărbați și să nu faci sex foarte devreme cu cel cu care vrei să te cuplezi (incredibil, nu?). Gândește-te că 93 % dintre bărbați caută asta la o femeie, cu toate că nu o vor recunoaște niciodată.

Să joci rolul celei greu de prins

De fapt, fii greu de prins, bărbaților le place asta. Fă-i să se chinuie nițel, să se gândească la scenarii și strategii. În plus, se pare că tot bărbaților le plac femeile timide și rușinoase, care par neajutorate. În plus, timiditatea este un bun indicator al fidelității, în opinia bărbaților. Este o strategie excelentă să îl cucerești, pentru că asta le dă de înțeles că poți fi o mamă bună pentru copiii lor.

Să lași mai puțină piele la vedere

Cu cât o femeie arată mai puțină piele, cu cât ea va fi considerată de bărbați o partidă pe termen lung, spun studiile. Cu cât hainele sunt mai mulate , ea demonstrează bărbaților că este o pradă ușoară, iar în mintea acestora se va forma ideea că o pot avea doar pe termen scurt. Deci, ați reținut, haine mai lărguțe și nu prea multă piele arătată, spun studiile.

 

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline