starshiners.ro
Health

Curăță plămânii de nicotină cu aceste 4 ingrediente

august 8, 2016
bottegaverde.ro

Nicotina creează dependență și poate produce o serie de probleme de sănătate, cum ar fi hipertensiunea, bolile de inimă, accident vascular cerebral și chiar cancer. Potrivit unui articol recent publicat în Nature Reviews Cancer, nicotina este genotoxică, ceea ce înseamnă că este capabilă de a deteriora ADN-ului și poate duce la cancer. În plus, nicotina este un stimulent care poate inhiba funcționarea corectă a celulelor nervoase și musculare. Uite cum să scapi de cancer consumând 4 ingrediente, care îți scot nicotina din plămâni și reduc efectele acesteia asupra celor mai importante organe ale corpului!

Daca sunteți fumător, sănătatea ta este la un risc considerabil mai ridicat de toate condițiile menționate mai sus. Indiferent de numărul de țigări pe care le fumezi pe zi, este important să elimini acumularea de nicotină din plamani și să asiguri funcționarea corectă a corpului. Și, cel mai bun mod de a curăța plămânii de toxine este să introduci anumite alimente în dieta ta.

Dacă ai fumat mai mult de 5 ani, această băutură te va ajuta să îți cureți plămânii!

Ghimbir

Această legumă rădăcină este abundentă în proprietăți antibacteriene și antiseptice care protejează organismul de infecții. De asemenea, este eficientă în eliminarea nicotinei acumulate în plămân. Pentru a beneficia pe deplin de beneficiile ghimbirului, consumă ghimbir crud și acest lucru va elimina nu numai pofta de nicotină, dar, de asemenea, elimină toxinele cauzate de nicotină în fluxul sanguin.

Usturoi

Bogat în compuși biochimici activi, usturoiul este un produs anticancer, un agent puternic antifungice și antibiotic. Usturoiul vine la pachet cu cantități mari de vitamina C, care oferă suport excelent pentru sistemul imunitar și ficat. În plus, conține antioxidanți care elimină radicalii liberi și nicotina din sânge. De fapt, usturoiul ajută organismul să elimine în mod natural nicotina și alte toxine. Poate chiar ajuta la reducerea stresului.

Grapefruit / lămâie

Fructele citrice oferă cel mai puternic efect detoxifiant. Grapefruitul roșu și lămâile sunt deosebit de benefice în lupta împotriva radicalilor liberi și curăță plămânii de nicotină. Acestea luptă impotriva cancerului prin proprietățile puternice pe care le au și care te fac mai puțin sensibil la boli maligne.

Alimentele bogate în seleniu

Aceste minerale te pot proteja împotriva radicalilor liberi și a cancerului. În plus, acestea susțin și întăresc mucoasa pulmonară. Seleniul este cel mai bine ingerate prin dietă. Cele mai bune surse naturale de seleniu sunt nucile de Brazilia, fructele de mare, pește, carne de porc, carne de vită, semințe, ciuperci și cereale integrale.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline