orange.ro
Health

Cupluri celebre care demonstrează clar: contrariile se atrag! Iată care sunt vedetele!

mai 5, 2016
zenda.ro

Există o zicală potrivit căreia contrariile se atrag. Această zicală se aplică și la nivelul relațiilor, cele mai bune exemple fiind chiar cele de la Hollywood, unde cupluri celebre au demonstrat adevărul care stă în spatele acestor cuvinte. Cu siguranță ați auzit de Heidi Klum și Seal, cărora gurile rele nu le dădeau mult prea multe șanse de reușită. Ea foarte frumoasă, el nu chiar atât de frumos. Cu toate astea, ei au avut o căsnicie fericită și de lungă durată, în pofida tuturor zvonurilor. Iată care sunt exemplele clare ale faptului că atunci când vine vorba de dragoste, contrariile se atrag!

Cele mai frumoase cupluri de la Hollywood sunt cele care nu țin cont de religie, rasă și frumusețe, ci de alte lucruri, mult mai importante. Există cupluri atât de discrepante la Hollywood, încât dacă i-ai fi văzut separat, nu le-ai fi dat niciodată vreo șansă de reușită. Cu toate astea, ei au implementat cu succes zicala : ”Contrariile se atrag”.

Heidi Klum și Seal

Artistul Seal are semne vizibile pe față de la o boală numită lupus, dar asta nu l-a împiedicat nici pe el, nici pe Heidi Klum să se întâlnească și să pună bazele unei familii. ”L-am întâlnit în New York, într-un hotel, venea de la sala de sport și eu eram acolo. Ne-am intersectat și a fost..wow! Atunci am văzut cam tot ce îmi doream la el, întrgul ambalaj”, spunea Heidi într-un interviu pentru Oprah. Cuplul a rezistat câțiva ani și au avut o căsnicie fericită. Nu au rezistat însă la testul timpului și au divorțat.

klum

Michael Douglas și Catherina Zeta Jones

Ea un sex simbol, el unul dintre cei mai prolifici actori, tot un sex simbol la vârsta lui. Diferența de ani dintre ei, mult prea mare pentru a fi menționată. Cu toate astea, s-au îndrăgostit unul de altul și s-au căsătorit când Michael Douglas avea 50 de ani, iar Catherine jumătate din vârsta lui. Amândoi sunt născuți în aceeași zi, iar acesta este unul din lucrurile care i-au și legat. Cuplul s-a despărțit pentru o perioadă, pentru a-și reevalua prioritățile. Ei au înfruntat tot felul de acuze și cuvinte grele venite din partea tuturor, inclusiv apropiați, dar și mass media. Cine le-ar fi dat șanse atunci când i-a văzut prima oară?

michael douglas catherine zeta jones

Rosario Dawson și Danny Boyle

Vârsta nu este decât un număr, cel puțin așa crede Rosario Dawson care s-a îndrăgostit la prima vedere de Danny Boyle, cu 24 de ani mai mare decât ea. Rosario spunea, în perioada de început a relației lor, că : ”Din exterior, părem foarte diferiți și deloc potriviți, dar avem foarte multe lucruri în comun”. Cuplul s-a despărțit, după o relație destul de lungă și frumoasă.

rosario

Ryan Gosling și Sandra Bullock

Pare incredibil, dar cei doi au format un cuplu pentru ceva timp. S-au văzut, s-au îndrăgostit și s-au cuplat. Relația nu a durat foarte mult, dar a fost intens discutată, asta pentru că cei din jur nu își dădeau seama cum doi oameni atât de diferiți pot fi împreună. Cu toate acestea, au fost îndrăgostiți unul de altul și foarte fericiți, cel puțin așa arată pozele. Dacă a fost sau nu o strategie de marketing, rămâne de văzut.

ryan

 

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline