starshiners.ro
Health

Tratează infecțiile tractului urinar cu oțet de mere și bicarbonat de sodiu

iulie 20, 2016
Infecțiile urinare sunt foarte dureroase, însă acest antibiotic natural vă poate ajuta să scăpați de ele. El combate și virușii, dar și alte infecții din corp
bottegaverde.ro

Infecțiile tractului urinar (sau UTI) este a doua cea mai comună infecție după cea respiratorie. Cifrele arată că anual între 8-10 milioane de americani suferă de UTI, dintre care majoritatea sunt femei. De fapt, statisticile arată în continuare că o infecție a tractului urinar va afecta de fapt, jumatate din toate femeile la un moment dat în timpul vieții.Dacă ați avut vreodată o infecție a tractului urinar inainte, vei sti cu siguranta simptomele.Totul începe cu o nevoie frecventa de a vizita toaleta. Cea mai rea parte este, desigur, teribil senzatia de arsură în vezica urinară sau uretră.

ingrediente infectie urinara

Cea mai mare problemă cu o infecție a tractului urinar este cei mai mulți oameni merg direct la medicul lor și le sunt date antibiotice pentru tratament. Remediile naturale pentru ale infecției de tract urinar ar trebui să fie prima metodă de alegere. Ca și în cazul tuturor tratamentelor naturale, trebuie să fii foarte harnic și consecvent pânăi vei obține rezultatele dorite.

Citește și Cele mai bune ceaiuri pentru scăderea în greutate!

Dacă veți urma aceste două remedii naturale pentru UTI, veți scăpa de infecția tractului urinar foarte repede.

Bicarbonatul de sodiu – remediu natural infecție urinară

Bicarbonat de sodiu este un remediu natural foarte puternic pentru UTI. Soda neutralizeaza aciditatea din urină, care apoi accelerează procesul de recuperare. Un alt beneficiu mare este că bicarbonatul de sodiu curăță rinichii, împreună cu accelerarea vindecării pentru aceste organe. Deci, dacă aveți o infecție a tractului urinar, cu siguranta ai nevoie de niște bicarbonat de sodiu!
Pentru a trata și vindeca infecțiile tractului urinar rapid, amestecați o linguriță rotunjită de bicarbonat de sodiu într-un pahar cu apă filtrată și beți o dată pe zi, pe stomacul gol. Bicarbonat de sodiu ar trebui să fie luat pentru cel puțin o săptămână pentru a trata infecția. Cu toate acestea, puteți  să luați în considerare să luați bicarbonat de sodiu pentru mai mult timp. Oferă multe beneficii pentru sanatate, deoarece alcalinizează corpul.

Tratament oțet de mere pentru tratarea infecției urinare

Oțetul de mere este un alt remediu natural pentru infecția urinară, foarte puternic, de altfel. Este un tonic de sănătate și elixir de vindecare, antiviral, antibacterian și antifungic! De asemenea, ajută la recolonizarea sistemul digestiv cu bacterii prietenoase. Ai nevoie să amesteci una sau două linguri de oțet într-un pahar cu apă filtrată și bea de două până la trei ori pe zi, cu cel puțin 20 de minute înainte de fiecare masă. Dacă vi se pare prea puternic sau amar pentru a bea, apoi se adaugă o linguriță de miere de Manuka pentru a îndulci amestecul.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline