starshiners.ro
Beauty Tips

Cum să-ți îngrijești fața corespunzător în anotimpul rece

noiembrie 9, 2016
ingrijire_fata
bottegaverde.ro

Este foarte important modul în care ne îngrijim fața, ce produse folosim pentru hidratarea pielii, dar mai ales dacă ritualul este unul constant. Vă oferim câteva idei pentru menținerea frumuseții tenului pe timp de iarnă.

Dacă vrei să aun ten curat și luminos, trebuie să te demachiezi în fiecare seară și dimineață pe față, pentru a îndepărta rezidurile lăsate peste noapte sau zi pe piele. După ce ai respectat acest aspect zilnic, trebuie să ai la îndemână întotdeauna o cremă hidratantă, care să-ți lase pielea să respire și să o hrănească în același timp. De altfel, pentru pielea sensibilă din jurul ochilor trebuie să te dai zilnic cu o cermă specială.

Și pentru că totul vine din interior, în perioada de iarnă trebuie să consumăm cât mai multe fructe și legume pentru a ne dezvolta sistemul imunitar, dar și pentru a ne proteja natural pielea. De altfel, în perioada rece trebuie să consumăm cât mai multe lichide pentru hidratarea naturală a pielii.  Un aspect de care trebuie să țină cont toate femeile este că o dată pe săptămână tebuie să-și exfolieze tenul cu un gomaj natural și să aplice o mască hidratantă pentru față.

Scapă de ridurile de la ochi cu banane și miere. Iată ce trebuie să faci

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline