starshiners.ro
Health

Cum să te vindeci de cele mai dure afecțiuni cu ajutorul cristalelor? Efectul uimitor

aprilie 11, 2016
cristale
bottegaverde.ro

Dincolo de aspectul lor interesant, cristalele și pietrele semiprețioase mai au o mare calitate, aceea de a vindeca anumite stări, chiar afecțiuni și boli, restabilind echilibrul natural al corpului. Unele dintre ele conferă putere, altele sporesc creativitatea, unele îți aduc chiar jumătatea, iar altele, odată purtate, absorb toată energia negativă din jurul tău, prin forța pe care o au. De aceea, coroanele și inelele regilor conțineau pietre prețioase, pentru că ele potențau anumite caracteristici ale persoanei care le purta. În plus, îi și protejau. Noi o să vorbim despre o parte din ele, care te vor ajuta să rezolvi anumite probleme cu care te confrunți. 

Cristalele le poți achiziționa fie în varianta lor naturală, fie incrustate în bijuterii, cum ar fi inele și coliere masive. În stare naturală, le poți găsi la orice târg de cristale(cum ar fi cele organizate lângă Muzeul de Geologie din București) sau magazine de specialitate. Dimensiunea lor variază, de la cele mai mici, până la geode și clustere, care sunt foarte mari, dar și ceva mai scumpe. Geodele și clusterele nu sunt decât bucăți foarte mari de cristale, luate direct din natură, fără a fi prelucrate. Efectul lor asupra organismului este mult mai mare așa. Dar să vedem care sunt cristalele care te pot ajuta în diferite probleme.

Cuarț roz

Cuarțul roz este o piatră a iubirii. Purtată mereu la tine sau sub pernă, îți va aduce ursitul repede, sau cel puțin așa se zice. E o piatră care atrage dragostea în jurul nostru și persoanele potrivite. Dezvoltă creativitatea și ajută la exprimarea emoțiilor. E unul dintre cristalele care purtate peste inimă, în varianta de colier sau pandantiv, vor ”exploda” atunci când se încarcă negativ prea mult. Asta pentru că ele absorb tot ce înseamnă negativ în jurul lor sau în jurul persoanelor care le poartă.

Ametist

Ametistul este o piatră violet, care calmează și anihilează orice stare depresivă. Dizolvă energia negativă și o transformă în iubire. Alungă gândurile negative și le înlocuiește cu fericire. Trezește și capacitățile intuitive, vizionare. Conferă putere, stabilitate, prestigiu, pace. Reduce furia și coșmarurile. Ajută la vindecare, absorbind durerea, practic.

Cuarțul fumuriu

Elimină ceața confuziei. Te ajută să vezi clar lucrurile și soluțiile la problemele pe care le ai. Apelează la el când ai situați încâlcite, care par fără rezolvare. Te va ajuta să iei decizii mai repede, iar deciziile să fie benefice pentru tine.

Agatul albastru marmorat

Conferă liniște interioară, dizolvă grijile și stresul aproape imediat. Alungă anxietatea, elimină temerile și fricile pe care le ai, indiferent de natura lor și te ajută să înțelegi cauza stresului tău.

Fluorit

Echilibrează gândurile și emoțiile, te ajută să prioritizezi lucrurile și sarcinile pe care le ai de dus la bun sfârșit. Îți pune gândurile în prdine și te ajută să înțelegi de unde îți vin ele, care este sursa lor. Te relaxează și te face să înțelegi că totul se întâmplă la momentul potrivit, cu un anume scop, nimic nu este întâmplător.

 

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline